Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Asemanseutu uudistuu -tapahtuma

30.11.2017 15:0019:00

| Ilmainen

Tule mittaamaan terveytesi, rentoutumaan minihieronnassa, saamaan parhaimmat neuvot personal trainerilta sekä tutustumaan terveyden alan uusimpiin palveluihin ja tuotteisiin. Osta samalla herkulliset eväät matkaan tai kotiin.

Raide Kabinetissa Asema-aukiolla on tarjolla glögiä ja pipareita ja Arts & Gizmos Showroomista saat Batmanilta eväät iltaan.

Tutustu samalla showroomissa esineiden internetin (IoT:n) ratkaisuihin, jotka auttavat elämää ja mullistavat maailmaa. Tule kuulostelemaan ja keskustelemaan, miten maailma on muuttumassa ja mitä käytännön sovelluksia on olemassa niin kodin, työn, teollisuuden, kiinteistöjen tarpeisiin.

Tapahtuman aikana järjestämme nonstop-kuljetuksen Hämeenkadulta asemalle!

First Roundin yhdessä riihimäkeläisten yrittäjien kanssa järjestämä Asemanseutu uudistuu PopUp –tapahtuma järjestetään Raide Kabinetissa, Asema-aukiolla ja Rauli Mårdin & First Round Oy:n Arts & Gizmos Showroomissa, Riihimäen vanhassa voimalassa ”Piipussa” rautatieasemaa vastapäätä 1. kerroksessa.

Mukana tapahtumassa ovat Tapiola, Mehiläinen, AsemaX, InCafe, K-Supermarket Kumela, Lehmustien Juhlatalo, Kehonhuolto Jumissa, JPJ Liikuntakeskus, Tango Wellness, Riihimäen Yrittäjät ja Riihimäen kaupunki.

Tervetuloa viettämään torstai-iltaa seurassamme!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
30.11.2017
Aika:
15:00 – 19:00
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/146972056029430/

Järjestäjä

First Round Oy
Puhelin:
050 559 4645
Sähköposti:
pia.bister@firstround.fi
Kotisivu:
www.firstround.fi

Tapahtumapaikka

Arts & Gizmos Showroom ja Raide Kabinetti
Paloheimonkatu 2 ja Asemanaukio
Riihimäki, 11130 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
0505594645
Kotisivu:
www.firstround.fi