Kulttuuri

Taiteiden yötä juhlitaan Riihimäki-päivänä 11. syyskuuta

Riihimäen kulttuuri- ja yritystoimijoiden ja Riihimäen kaupungin yhteistyössä järjestämä Taiteiden yö valtaa taas kaupungin! Taiteiden yö tarjoaa kaupunkilaisille paikallisten järjestämiä taide- ja kulttuuritapahtumia laidasta laitaan. Ohjelmahaku tapahtumaan on käynnissä parhaillaan.

Riihimäen taiteiden yössä on aikaisempina vuosina nähty muun muassa teatteria, taidenäyttelyitä, performansseja, taidetyöpajoja, elävää musiikkia ja elokuvaa.

”Toiveissa on tällekin vuodelle yhtä monipuolinen kattaus riihimäkeläisiä toimijoita ja taidetta. Mukana ovat jo esimerkiksi museot, Riihimäen Teatteri, Riihimäen nuorisoteatteri ja pieni Nappipuoti”, tapahtumatuottaja Minttu Seppo sanoo.

Jos haluat järjestää tapahtuman Taiteiden yönä, ilmoita tapahtumasi viimeistään 30. elokuuta mennessä osoitteeseen: minttu.seppo@riihimaki.fi. Otathan tapahtumaa suunnitellessasi huomioon voimassa olevat turvamääräykset. Määräyksistä voit lukea valtioneuvoston sivuilta.

Myös Riihimäen kaupunki on menossa mukana omalla pop up -pisteellä osoitteessa Hämeenkatu 34.

”Pisteellä pääsee äänestämään kaupungin uudesta ilmeestä, ja kaikkien äänestäjien kesken arvotaan Riihimäki-tuotteita”, Minttu Seppo kertoo.

Taiteiden yön tapahtumat listataan kaupungin verkkosivuille ja Facebookiin. Tapahtumapaikat ja esitysajat julkaistaan syyskuun alkupuolella.

Iso osa Taiteiden yön ohjelmasta on maksutonta.

Lisätietoja: Minttu Seppo, tapahtumatuottaja, minttu.seppo@riihimaki.fi

 OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 1 Kyllä 1 Ei 1

Kommentit on suljettu.