Päivähoito ja koulutus Sivistyspalvelut Varhaiskasvatus

Syksyn varhaiskasvatuspaikkoja haettava maaliskuun loppuun mennessä

Varhaiskasvatuksen paikat elokuussa 2019 alkavalle toimintakaudelle haetaan 31.3.2019 mennessä.

Päivähoitopaikkahakemus tehdään Riihimäen kaupungin verkkosivuilla olevalla sähköisellä lomakkeella. Jos sähköisen lomakkeen käyttö ei ole mahdollista, voi hakemuksen tehdä tulostettavalle lomakkeelle, joka palautetaan varhaiskasvatustoimistoon.

Junailijankadun päiväkodissa on maksullista kerhotoimintaa 3 – 5-vuotiaille lapsille. Lisäksi Junailijankadun päiväkodissa toimii maksuton avoin päiväkoti.

Varhaiskasvatuksen paikkoja ja kerhopaikkoja voi hakea jatkuvasti. Lähtökohtaisesti hakemus tulee tehdä neljä kuukautta ennen varhaiskasvatuksen aloituspäivää. Jos varhaiskasvatuspaikka tarvitaan huoltajien työllistymisestä, opinnoista tai koulutuksesta johtuvasta syystä, tulee hakemus tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen kuin lapsi tarvitsee varhaiskasvatuspaikan.

Varhaiskasvatuksen yksityisten palvelutuottajien yhteystiedot löytyvät kaupungin verkkosivuilta. Lisätietoja yksityisistä palveluista voi tiedustella myös päivähoidon ohjaajalta, puh. 019 758 4274.

Yksityinen henkilö, joka korvausta vastaan tarjoaa varhaiskasvatuspalvelua, on velvollinen tekemään toiminnastaan ilmoituksen päivähoidon ohjaajalle kahden viikon kuluessa toiminnan aloittamisesta.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 1 Kyllä 0 Ei 1

Kommentit on suljettu.