Avoimet työpaikat Kuulutus

Sosiaalityöntekijä/Palveluohjaaja (haku päättyy 6.5.2019 klo 8)

Haluatko meille tekemään merkityksellistä työtä?

Riihimäen kaupungilla sosiaalityöntekijän tehtävät ovat yhdennettyjä palveluohjauksen ja sosiaalityön tehtäviä. Hoidamme ammattitaidolla virka-aikaiset päivystykset, palvelutarpeen arvioinnit sekä lastensuojelutarpeen selvitykset. Tärkeinä asiakkainamme palvelua saavat myös erityisen tuen tarpeessa olevat ja lastensuojeluasiakkaat.

Riksun kaupungilla on käytössä moninaiset työn tekemisen muodot ja haluamme, että työsi tukee myös muuta elämääsi. Meillä sinulla on halutessasi osittainen etätyö ja työmatkoja tukee mobiilityöaika. Työn tukena ovat psykologin ja perheterapeutin tuki.

Saat meillä halutessasi aktiivista työnohjausta ja voit osallistua työtäsi tukeviin koulutuksiin. Riksun kaupunki myöntää myös palkallisia koulutuspäiviä sosiaalityön opiskelijoille tutkinnon loppuun saattamisen kannustimena. Lisäksi Riksussa on mahdollisuus maksaa sekä rekrytointi- että henkilökohtaista palkanlisää. Tarjoamme työn innostuneessa ja kehittämismyönteisessä työyhteisössä.

Edellytämme työkokemusta lastensuojelusta ja/tai lapsiperheiden palveluista. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä verkostojen kanssa työskentelyyn. Työ edellyttää palvelujärjestelmän tuntemusta, itsenäistä työn hallintaa, paineensietokykyä sekä hyvää kirjallista ilmaisukykyä. Eduksi luetaan kokemus palvelujen kehittämis- ja muutostyöstä. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Kelpoisuusehtona on sosiaalityöntekijän pätevyys ja lisäksi tehtävään valitulla on oltava Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston myöntämä oikeus toimia laillistettuna sosiaalityöntekijänä (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, § 7). Jos sosiaalityöntekijän tehtävää ei saada täytettyä, valitaan tehtävään palveluohjaaja. Kelpoisuusehdot määräytyvät palveluohjaajan tehtävään sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3§:n ja 8§:n mukaan.

Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset 6.5.2019 klo 8 mennessä www.kuntarekry.fi kautta. Mahdolliset paperihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi/Riitta Lähteenmäki, PL 125, 11101 Riihimäki. Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Työnantajakuvaus
Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot
Palveluesimies Timo Turunen, p. 019 7584166, timo.turunen@riihimaki.fi

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: KVTES:sin mukaan
Työavain: 228134
Haku päättyy: 6.5.2019 klo 8
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työn luonne: Kokoaikatyö

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.