Avoimet työpaikat Kuulutus

Sosiaaliohjaaja, aikuissosiaalityön ja -ohjauksen tiimiin (haku päättyy 24.5.2019 klo 8)

Haemme aikuissosiaalityön ja -ohjauksen tiimiimme sosiaaliohjaajaa äitiysloman sijaisuuteen 17.6.2019 alkaen. Tiimissämme sosiaaliohjaajien tehtäviin kuuluu aikuisväestön kokonaisvaltainen palvelutarpeen arviointi ja palveluohjaus, sosiaalinen kuntoutus, harkintaan perustuvien toimeentulotukipäätösten ja muiden viranomaispäätösten valmistelu, aktivointisuunnitelmien laatiminen yhdessä TE-toimiston kanssa sekä muut aikuissosiaalityön laajaan kenttään kuuluvat tehtävät. Olennainen osa sosiaaliohjaajan työtä on asiakkaiden tarpeiden mukaan muotoutuva ryhmämuotoinen toiminta. Aluksi sijainen tulee sijoittumaan työllisyyttä edistävän monialaisen yhteispalvelun työryhmään ja hänen tehtäviinsä kuuluu sopivimman palvelukokonaisuuden suunnittelu yhdessä TE-toimiston työntekijöiden kanssa. Suunnitteluprosessissa on tarvittaessa käytettävissä myös Kelan kuntoutuspalvelut.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2016) 8 §:n mukainen ammatinharjoittamisoikeus. Eduksi katsotaan kokemus työskentelystä sosiaalihuollon viranomaistehtävissä ja työskentely erityistä tukea tarvitsevien asiakasryhmien kanssa. Työ edellyttää itsenäistä ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ on suunnitelmallista ja pitkäjänteistä työskentelyä osana monimuotoisia verkostoja. Työn luonne edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttämiseen työtehtävissä. Työvälineet mahdollistavat tarvittaessa myös mobiilin työskentelyn.

Tarjoamme valitulle monipuolisen työryhmän ja lähiesimiehen tuen. Työssä pääset osallistumaan myös palvelujen kehittämiseen. Ammatillista kehittymistä tuemme koulutuksella ja työnohjauksella.

Tehtävässä on kahden kuukauden koeaika. Paikka täytetään mahdollisimman pian. Tehtäväkohtainen peruspalkka on 2 575,50 €/kk. Palkkauksessa on mahdollista hyödyntää rekrytointilisää ja myöhemmin henkilökohtaista lisää henkilökohtaisen työsuorituksen arviointiin perustuen.

Haku päättyy to 24.5.2019 klo 8. Ryhmämuotoinen haastattelu pidetään ma 27.5. klo 9.00 – 11.30 välisenä aikana.

Lisätietoja antavat aikuisten sosiaalisen hyvinvoinnin palvelujen palveluvastaava Raija Leppälahti p. 019 358 4210 ja
palvelupäällikkö Marjo Lindgren, p. 019 758 4203, sähköpostit etunimi.sukunimi@riihimaki.fi.

Hakemukset www.kuntarekry.fi kautta. Mahdolliset paperihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi/Riitta Lähteenmäki, PL 125,11101 Riihimäki.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.