Kierrätyskeskus Yleinen Ympäristö ja luonto

Siististi kohti kesää – kiitos paikallisille seuroille!

Riihimäki on siistiytynyt pitkin toukokuuta! Lämmin kiitos siitä paikallisille seuroille, jotka ovat perinteiseen tapaan vapaaehtoisesti siivonneet katujen laitoja ja teiden varsia.

Mikäli kaapeissasi ja kodissasi on ylimääräistä tavaraa, muista, että toukokuun lopussa 26.5.2018 vietetään Siivouspäivää – kierrätyksen, vanhojen tavaroiden ystävien ja kaupunkikulttuurin juhlapäivää. Silloin kuka tahansa voi kaupata tavaroitaan kaduilla, pihoilla ja kodeissa.

Siivouspäivällä ei ole virallista järjestäjää vaan jokainen osallistuja on oman myyntitapahtumansa järjestäjä. Riihimäki hyväksyy myyntipaikan pystyttämisen kaupungin alueelle ilman erillistä lupaa silloin, kun myyjä on ilmoittanut myyntipaikastaan siivouspäivä.com-sivuston kartalla.

Kun perustat Siivouspäivän myyntipaikan, toimi vastuullisesti. Huomioi muut ihmiset ja turvallisuus. Älä tärvele ympäristöä! Lisätietoa löydät Siivouspäivä.com-nettisivuilta.

Riihimäen kierrätyskeskuksen myymälässä vietetään Siivouspäivän etkoja 25. toukokuuta ja jatkoja 28. toukokuuta. Etkoilla ja jatkoilla kierrätyskeskuksen myymälässä on tarjouksia ja ilmaistuotteita. Myymälä on auki klo 10–17.

Kierrätyskeskus järjestää myöhemmin kesällä Siisti Riksu -puistokirppikset, jotka ovat 13. kesäkuuta ja 29. elokuuta. Puistokirppisten myyntipaikka on varattava etukäteen. Lisätietoja saa kierrätyskeskuksesta:  http://www.riihimaki.fi/kierratyskeskusOLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 2 Ei 1 Kyllä 2 Ei 1

Kommentit on suljettu.