logo kotipiha2016      Kotipihakilpailu 2016

Riihimäen kotipihakilpailu on yksi Suomen vanhimmista yhtäjaksoisesti järjestetyistä pihakilpailuista. Tänä vuonna kotipihakilpailu on yksi valtakunnallisen Vihervuoden tapahtumista.

Pihojen arvostelussa päähuomio kiinnittyy kaupunkikuvalliseen yleisvaikutelmaan, lähiympäristöön ja huoliteltuun kadunvarsinäkymään. Arvosteluraati tarkastelee pihoja heinä-elokuussa ja palkitut pihat julkistetaan Riihimäki-päivänä 11.9.2016. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

OsallistuminenKilpailualue 2016

Kaikki kilpailualueella olevat pihat ovat mukana kilpailussa. Kilpailun raati tarkastelee tänä vuonna taajama-alueella olevia kaupungin itäisiä ja eteläisiä pihoja. Vuoden 2014 kilpailussa kaupunki jaettiin kahteen osaan, ja edellisellä kerralla arvosteltiin vain kaupungin läntisiä pihoja.

 

Valokuvakilpailu kaikille Riihimäen pihoille

Osallistu jakamalla yksi tai useampi valokuva kotipihastasi Instagramissa, Facebookissa tai Twitterissa ja lisää kuvatekstiin #kotipihakilpailu2016. Voit osallistua valokuvakilpailuun myös lähettämällä valokuvan sähköpostitse tarja.kantola(at)riihimaki.fi tai postitse Kotipihakilpailu, Tarja Kantola, V.O. Mäkisen katu 2, 11120 Riihimäki.

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa kuvalla riihimäkeläisestä pihasta aikavälillä 1.6.–31.7.2016. Raati valitsee palkittavat valokuvat ja ilmoittaa voittaneille henkilökohtaisesti.

 

Lisätietoja

Kaupunginpuutarhuri Veera Valkama p. 019 758 4929
etunimi.sukunimi@riihimaki.fi


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 1 Kyllä 0 Ei 1