Vanhuspalvelut Yleinen

Senioripuistoilu loppuu etuajassa

Alun perin lokakuun loppuun asti suunnitellut Senioripuistoilut joudutaan lopettamaan pari viikkoa etuajassa. 20.10. lähtien puistoiluja ei enää järjestetä. Päätös lopettamisesta syntyi monen tekijän summana vallitseva tilanne huomioon ottaen. Senioripuistoilu on saanut nautiskella hienoista säistä koko syksyn, mutta nyt viilenevä sää tuo mukanaan omat haasteensa.

Senioripuistoilu aloitettiin ensimmäisen kerran jo kesäkuussa, kun COVID-19 pandemian takia kaikki ikäihmisten avoimet toiminnot olivat olleet tauolla maaliskuusta lähtien. Puistoilulla onkin tavoitettu keskimäärin 150 senioria viikoittain ja määrä on vain kasvanut syksyn mittaan. Syksyn senioripuistoilua olivat yhteistyössä järjestämässä Riihimäen kaupungin Kulmakunta-toiminta, Vapaaehtoistyö sekä Virsu, ikäihmisten päivätoiminnat sekä Kotokartanosäätiö.

Riihimäkeläisiä senioreita ei kuitenkaan missään nimessä ole unohdettu, vaan parhaillaan suunnitellaan uusia avoimia toimintoja talven ajalle. Senioritoiminnoista tiedotetaan paitsi osallistujille henkilökohtaisesti, myös kaupungin nettisivuilla sekä RakasSenioriRiksu Facebook-sivulla.OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0

Kommentit on suljettu.