Avoimet työpaikat

Sairaanhoitaja, tiimivastaava Riihikoti/Uranuskoti (haku päättyy 12.8.2019 klo 8.00 mennessä)

Riihimäen kaupunki, Aikuisten asumispalvelut

Riihimäen kaupungin Aikuisten asumispalveluihin Riihikotiin haetaan tiimivastaavaksi sairaanhoitajaa. Riihikoti on kehittyvä yksikkö, joka tarjoaa pitkäaikaisasumista Kontiontien ja Uranuksenkadun yksiköissä sekä kotiin kuntouttavaa palveluasumista Kontiontien yksikössä. Tavoitteenamme on asukkaiden omatoimisuuden tukeminen sekä turvallisen ja omannäköisen elämän mahdollistaminen moniammatillisen yhteistyön keinoin. Tehtävän tämänhetkinen sijoituspaikka on Uranuskoti.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan (AMK) tutkinto tai aiempi opistotasoinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Sairaanhoitajan tehtävänä on toimia tiimivastaavana moniammatillisessa tiimissä. Koko Uranuskoti toimii ja suunnittelee toimintaa yhdessä, vaikka on osittain jaettu kahdelle tiimivastaavalle. Tehtäviin kuuluu asukkaiden itsemääräämisoikeutta kunnioittavan ja heidän toimintakykyään tukevan turvallisen hoidon suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen yhdessä tiimin kanssa. Sairaanhoitaja vastaa lääkehoidon organisoinnista, asukkaiden palvelutarpeen ja voimavarojen arvioinnista ja lääkärin määräämän hoidon toteuttamisesta.

Odotamme sairaanhoitajalta kykyä työskennellä ikäihmisten kanssa asukaskeskeisesti, huomioiden motivoivan kuntoutuksen edellytykset arjessa. Työ on vuorovaikutteista, myös määrätietoisuutta ja kykyä hahmottaa asukastyön kokonaisuus tarvitaan. Arvostamme myös luovuutta, positiivista asennetta sekä rohkeutta kokeilla uutta. Eduksi katsotaan voimassaoleva (alle 5v) lääkehoidon koulutus/täydennyskoulutus, sekä geriatrisen hoitotyön osaaminen.

Riihimäen kaupunki tukee henkilökuntansa virkistäytymistä ja liikuntaharrastuksia järjestämällä esimerkiksi ennakkonäytöksiä teatteriin, sekä tukemalla uimala-, kuntosali- ja keilahallikäyntejä alennuksella. Henkilökunnalla ja heidän perheillään on lisäksi käytössä Kotaniemen virkistysalue Hirvijärvellä.

Palkkaus KVTES:n mukainen. Työ on kaksivuorotyötä. Koeaika on 6 kk.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Haastatteluun kutsutaan viikolla 33. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Työhöntulotarkastuksen yhteyteen sisällytetään huumausainetestaus. Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämä rokotussuoja.

Hakemukset: 12.8.2019 klo 8.00 mennessä joko www.kuntarekry.fi tai osoitteella Uranuskoti/Aila Palmu, Uranuksenkatu 1 a C, 11130 Riihimäki

Työnantajakuvaus
Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja antavat palveluvastaava Aila Palmu p.019 758 4995, aila.palmu@riihimaki.fi tai palveluvastaava Tuija Tamminen p. 019 758 4786, tuija.tamminen@riihimaki.fi

Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Palkkaus: KVTES
Työavain: 243403
Haku päättyy: 12.8.2019 klo 8.00
Työsuhteen kesto: Vakituinen
Työn luonne: Kokoaikatyö, kaksivuorotyö


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.