Avoimet työpaikat

Sairaanhoitaja Riihikotiin tiimivastaavaksi (haku päättyy 5.5.2019 klo 21)

1 SAIRAANHOITAJAN TOIMI

Riihimäen kaupungin Aikuisten asumispalveluihin Riihikotiin haetaan tiimivastaavaksi sairaanhoitajaa. Riihikoti on kehitysmyönteinen työpaikka, joka tarjoaa pitkäaikaisasumista Kontiontien ja Uranuksenkadun yksiköissä, sekä kotiin kuntouttavaa palveluasumista Kontiontien yksikössä. Tavoitteenamme on asukkaiden omatoimisuuden tukeminen sekä aktiivisen ja turvallisen elämän mahdollistaminen toimivan ja moniammatillisen yhteistyön keinoin. Tehtävän tämänhetkinen sijoituspaikka on Riihikodin aikuisten tehostettu palveluasuminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan (AMK) tutkinto tai aiempi opistotasoinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Tehtävän kuvaus
Sairaanhoitajan tehtävänä on toimia tiimivastaavana moniammatillisessa työyhteisössä. Tehtäviin kuuluu asukkaiden itsemääräämisoikeutta kunnioittavan ja heidän toimintakykyään tukevan turvallisen hoidon suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen yhdessä tiimin kanssa. Sairaanhoitaja vastaa lääkehoidon organisoinnista, asukkaiden palvelu-tarpeen ja voimavarojen arvioinnista ja lääkärin määräämän hoidon toteuttamisesta.

Odotamme sinulta kykyä työskennellä ikäihmisten kanssa asukaskeskeisesti, huomioiden motivoivan kuntoutuksen edellytykset arjessa. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta ja kykyä hahmottaa asukastyön kokonaisuus. Odotamme sairaanhoitajalta myös kehittämismyönteisyyttä, luovuutta, positiivista asennetta ja joustavuutta. Eduksi katsotaan voimassaoleva (alle 5v) lääkehoidon koulutus/täydennyskoulutus, sekä geriatrisen hoitotyön osaaminen.

Palkkaus: KVTES:n mukainen. Koeaika 6kk. Työaika: Kaksivuorotyö

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelut järjestetään 9.5.2019. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työhöntulotarkastuksen yhteyteen sisällytetään huumausainetestaus. Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämä rokotussuoja.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Työ alkaa: Sopimuksen mukan
Palkkaus: KVTES:n mukaan
Työavain: 228159
Haku päättyy: 5.5.2019 klo 21
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työn luonne: Vuorotyö


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.