Avoimet työpaikat Nuoriso

Sähkönjakeluyhtiö Caruna ja kunnat palkkaavat yhteistyössä nuoria kesätöihin kuntiin – myös Riihimäki mukana

Caruna tukee oman verkkoalueensa kuntia auttamalla niitä palkkaamaan 16–20-vuotiaita nuoria kuntiin kesätöihin. Jokainen Duunienergiaa-kampanjassa mukana oleva kunta saa tähän tarkoitukseen 4 000 euroa. Tällä hetkellä jo 29 kuntaa eri puolilla Suomea on ilmoittautunut mukaan kampanjaan. Riihimäen kaupunki lähti mukaan ensimmäisten joukossa.

”Olemme ilolla mukana kampanjassa. Nuori saa kesätyön ja työkokemusta tänä vaikeana aikana, kun ihmisiä on paljon lomautettuina ja työttöminä. Kesätyö antaa nuorelle myös mielekästä tekemistä ja mahdollisuuden ansaita omaa rahaa”, kertoo Riihimäen kaupungin kulttuurituottaja Anna Vesén.

Jokainen kampanjassa mukana oleva kunta päättää kesätyöntekijän työtehtävän ja työjakson keston. Riihimäellä Duunienergiaa-kampanjan puitteissa haetaan nuorta töihin Kunnan Pojat -musiikkiorkesterin mediatuottajaksi. Lisätietoja työpaikasta täältä. Työ kestää kolme kuukautta ja on osa-aikainen. Työpaikkaa tulee hakea 7.6.2020 mennessä.

”Monella nuorella on vielä kesätyöpaikka saamatta tai se on peruttu koronatilanteen takia. Haluamme tukea nuoria työllistymään ja auttaa kuntia työllistämään. Monelle nuorelle tämä on ensimmäinen työpaikka ja siitä saatava työtodistus on nuorelle tärkeä. Yhtenä työtehtävänä on tehdä kunnasta markkinointivideo ja kertoa nuorten näkökulmasta, miksi oma kunta on niin upea monella tavalla. On hienoa, että kunnat lähtivät mukaan tähän yhteiseen hankkeeseen nopealla aikataululla”, kertoo Carunan viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Anne Pirilä.

#Duunienergiaa-kampanjaa pystyt seuraamaan helposti duunienergiaa.fi sivustolta ja Carunan Instagramista. Se on jatkoa #Yhdessä-kampanjalle.

Lisätietoa: Anna Vesén, Riihimäen kaupungin kulttuurituottaja, p.040 3304 701.OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 1 Kyllä 0 Ei 1

Kommentit on suljettu.