Yleinen

Robotiimi on mukana kansanedustajien pop up -koulussa

Mitä opetus on tänä päivänä? Sen saavat kokea kansanedustajat, kun pop up -koulu pystytetään perjantaina 4.10. Eduskuntaan. Mukaan Arkadianmäelle lähtee myös Riihimäen robotiimi: Harjunrinteen koulun 8-luokkalainen Matilda Ahola, Riihimäen robotiikkapainotteisesta lukiosta 2. vuosikurssin opiskelija Eemil Lähteenmäki, robotiikan kehittäjäopettaja Markus Parviainen sekä sivistysjohtaja Esa Santakallio.

Aamupalatilaisuutena järjestettävässä pop up -koulussa ovat esillä luokanopettajat, erityisluokanopettajat ja ylioppilaskirjoitukset. Lisäksi Anneli Rantamäki kertoo kotitalousopettajana ilmastonmuutoksesta. Riihimäeltä esittelyssä on uraa uurtava yleissivistävän robotiikkaopetuksen koulutuksellinen jatkumo varhaiskasvatuksesta lukion loppuun.

Tilaisuuden järjestää Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ja paikalla ovat sen puheenjohtaja Olli Luukkainen ja koulutusjohtaja Heljä Misukka. Tilaisuus järjestetään Maailman Opettajien Päivän eli MOP-päivän 5.10. kunniaksi.

Pop up -koulu sai huippusuosion viime kesänä Porissa SuomiAreenassa, jossa lukujärjestys piti sisällään niin positiivisen pedagogiikan kuin biologiankin opiskeluun tutustumista. Robotiikan osalta ”koululaiset” saivat tutustua erilaisiin robotteihin sekä niiden ohjelmointiin ja rakentamiseen.

Lisätiedot:

Markus Parviainen, puh. 040 547 2064


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.