Sosiaalipalvelut Yleinen

Riksulassa järjestetään ensimmäinen vaikuttajaverkostoilta

Matkakeskuksessa toimivassa Riksulassa järjestetään ensimmäinen vaikuttajaverkostoilta 29. syyskuuta kello 17.30–20. Illan aikana sovitaan siitä, kuinka yhdistykset, järjestöt ja yhteisöt voivat käyttää Riksulan tiloja toimintaansa.

”Esimerkiksi yhdistykset voivat käyttää tiloja sekä omaan suljettuun toimintaansa että kaikille tarkoitettuun avoimeen toimintaan. Kumppaneiden kanssa tehdään yhteistyösopimus, jossa sovitaan toiminnan yksityiskohdista”, palveluesimies Janne Yrjölä sanoo.

Vaikuttajaverkostoiltoja järjestetään jatkossa säännöllisesti ja niiden avulla kehitetään sekä suunnitellaan Riksulan toimintaa.

Yhteisöllinen Riksula avattiin 13. syyskuuta. Ensivaiheessa Riksulassa on järjestetty avointa päiväaikaista toimintaa, joka on sisältänyt muun muassa juttutuokioita, askartelua, käsitöitä, pelejä ja toiminnan ideointia.

”Riksulan kaikille avoimet kerhot käynnistyvät lokakuun aikana. Ohjelmakalenteri täydentyy hiljalleen ja lokakuun aikana ohjelmassa on muun muassa tuolijumppaa, perhe-, kässä- ja kulttuurikerhot”, toiminnanohjaaja Alma Ylätalo sanoo.

Riksula on ensivaiheessa avoimena ma–ti klo 9–15 ja to-pe klo 9–15. Lokakuussa aukiolo muuttuu niin, että Riksula on auki maanantaista perjantaihin kello 9–15.

Tilassa järjestetään tällä hetkellä senioripalveluiden, perhekeskuksen ja maahanmuuttajapalveluiden toimintaa.

 

Lisätiedot:

Alma Ylätalo, toiminnanohjaaja, puh: 050 5761210

Janne Yrjölä, palveluesimies, kotiin annettavat palvelut, puh: 040 664 5609OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0

Kommentit on suljettu.