Yleinen

Riihimäki soittaa robottipuhelun työntekijöilleen

Riihimäen kaupunki soittaa työntekijöilleen robottipuhelun torstaina 24. syyskuuta. Puhelulla halutaan selvittää kevään poikkeusolojen vaikutusta työntekijöiden työhyvinvointiin ja etätyökäytäntöjen toimivuutta.

”Kevät oli monella tavalla poikkeuksellista aikaa työntekijöille, ja esimerkiksi etätyökäytäntöjä otettiin käyttöön erittäin nopealla aikataululla. Nyt onkin tärkeää kuulla työntekijöiden näkemyksiä siitä, miten etätyö sujuu ja millä tavalla muutokset ovat vaikuttaneet työhyvinvointiin”, henkilöstöpäällikkö Taina Köninki sanoo.

Robotti soittaa kaikkiin kaupungin työntekijöiden työpuhelimiin. Ne työntekijät, joilla ei ole työpuhelinta, voivat soittaa robotille itse numeroon 09 4255 0326 sunnuntaihin 27. syyskuuta asti. Soittaminen on ilmaista, ja kyselyyn vastaaminen vie noin viisi minuuttia. Robotille voivat soittaa myös ne työntekijät, jotka eivät robotin soittaessa pysty puheluun vastaamaan.

Puhelu on osa robottipuheluiden sarjaa, jonka avulla on kartoitettu kaupunkilaisten näkemyksiä esimerkiksi kaupungin palveluverkon osalta. Ensimmäisen robottipuhelun Riihimäki toteutti toukokuussa.

Robottipuhelut ovat osa Suomen itsenäisyyden juhlarahaston Sitran käynnistämää, koordinoimaa ja rahoittamaa hankekokonaisuutta, jossa kokeillaan robottipuhelutekniikkaa kuntalaisten kuulumisten ja palvelutarpeen selvittämiseen Riihimäellä, Kuhmoisissa ja Loviisassa.

Lisätietoja:

Taina Köninki
henkilöstöpäällikkö
040 330 4085OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.