Yleinen

Riihimäki myy Peltosaaren koulun irtaimistoa Kiertonetissä

Riihimäen Peltosaaren koulurakennusta tyhjennetään irtaimistosta. Rakennus purettaneen vuonna 2021. Ennen purkamista, rakennus tyhjennetään kaikesta irtaimistosta. Peltosaaren koulussa oli sisäilmaongelmia, mutta syytä ongelmiin ei ole löydetty. Koululla tehdyissä mittauksissa raja-arvot eivät ylittyneet.

Koululta on purettu ja siirretty pois se aineisto, jota koulu voi vielä käyttää. Loput tavarat tulevat myyntiin Kiertonet-sivustolla. Ensimmäiset tulevat myyntiin jo tällä viikolla, kun myytäväksi tulee käsityöluokan koneita, kalusteita ja laitteita. Kevään aikana kaupunki myy sivustolla myös muuta irtaimistoa.

Koulusta tavaroita ostava, vastaa ostamansa tavaran puhdistuksesta. Tuotteet myydään siinä kunnossa kuin ne ovat ostohetkellä, eikä tuotteilla ole takuuta. Riihimäen kaupungilla ei ole vastuuta huutokaupattavista tavaroista.

Ostaja vastaa myös kohteen turvallisesta irrotuksesta, siirrosta, pakkauksesta ja poiskuljetuksesta sekä niihin liittyvistä kustannuksista. Noutamatta jäänyt tavara siirtyy takaisin myyjän omistukseen eikä maksettua kauppahintaa palauteta. Ostettu tavara täytyy noutaa viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä, ellei toisin sovita.

Kiertonet-sivustolla myytävien tuotteiden näytöstä voi sopia Peltosaaren koulun rehtorin Pasi Jalosen kanssa, puh. 040 330 4520.

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0

Kommentit on suljettu.