Nuoriso Yleinen

Riihimäki kartoittaa näkemyksiä nuorisopalveluista robottipuhelulla

Riihimäen kaupunki soittaa jälleen asukkailleen robottipuhelun. Tiistaina 25. elokuuta toteutettavan puhelun aiheena on kaupungin nuorisopalvelut, ja robotti soittaa tuolloin noin 10 000 kaupunkilaiselle. Puhelun avulla halutaan kartoittaa asukkaiden näkemyksiä kaupungin nuorisopalveluista.

Robotti ei soita alle 18-vuotiaille merkittyihin numeroihin, joten heille tarjotaan mahdollisuus soittaa itse robotille 30. elokuuta asti numeroon 09 4255 0326. Robotti soittaa samasta numerosta, ja takaisinsoitto sille on ilmaista.

”Koska robotti ei soita alaikäisille, toivomme vanhempien kannustavan nuoria soittamaan robotille. Jatkon kannalta on erittäin tärkeää saada selville myös nuorten näkemykset asiasta”, sivistysjohtaja Jarkko Niiranen sanoo.

Robotti ei myöskään soita salaisiin numeroihin tai numeroihin, joissa on markkinointikielto. Näissäkin tapauksissa kaupunkilaiset voivat halutessaan itse soittaa robotille.

Palveluverkkouudistusta työstävä poliittinen ohjausryhmä hyödyntää puhelusta saatavia tietoja omassa työssään. Puhelu toteutetaan kaupunginjohtaja Sami Sulkon äänellä.

Ensimmäisen robottipuhelun Riihimäki toteutti toukokuussa. Robottipuhelut ovat osa Suomen itsenäisyyden juhlarahaston Sitran käynnistämää, koordinoimaa ja rahoittamaa hankekokonaisuutta, jossa kokeillaan robottipuhelutekniikkaa kuntalaisten kuulumisten ja palvelutarpeen selvittämiseen Riihimäellä, Kuhmoisissa ja Loviisassa.

Lisätietoja:

Jarkko Niiranen
sivistysjohtaja
050 526 3175
Eteläinen Asemakatu 4

Palveluverkkouudistukseen liittyvä kaupunkilaisille suunnattu ohjausryhmän kysely opetusjärjestelyistä on avoinna 27. elokuuta asti.OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0

Kommentit on suljettu.