Kierrätyskeskus Reilu kauppa Yleinen Ympäristö ja luonto

Riihimäki jatkaa Reilun kaupan kaupunkina

Reilut banaanit torillaReilu kauppa ry on myöntänyt Riihimäelle Reilun kaupan kaupungin -arvonimen seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Riihimäki raportoi kahden vuoden välein Reilun kaupan kaupunki -toiminnasta ja Reilun kaupan edistämiseksi tehdyistä toimenpiteistä.

Riihimäen kaupunki hyödyntää omassa toiminnassaan Reilun kaupan tuotteita, kuten Reilun kaupan kahvia ja teetä. Riihimäen hankintastrategiaan on kirjattu Riihimäen asema Reilun kaupan kaupunkina ja linjattu kestävän kehityksen kriteerien huomioimisesta hankinnoissa.

Joka syksy Riihimäki ottaa aktiivisesti osaa valtakunnalliseen Reilun kaupan viikkoon, jota vietetään viikolla 43, ja keväisin vietetään kansainvälistä Reilun kaupan kahvitaukoa.

Vuosiraportissa kerätään tietoa Reilun kaupan tuotteiden saatavuudesta koko kaupungissa. Riihimäellä esimerkiksi Reilun kaupan kahvia tai teetä voi nauttia yli 10 kahvilassa tai ravintolassa. Myös monet yhdistykset, järjestöt ja työyhteisöt ovat ilmoittaneet käyttävänsä reilua kahvia tai teetä omissa tilaisuuksissaan.

Riihimäki on ollut Reilun kaupan kaupunki jo vuodesta 2012 saakka. Lue lisää Reilun kaupan Riihimäestä.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.