Hallinto- ja konsernipalvelut Viestintä

Riihimäki järjestää live-lähetyksen Facebookissa – kaupunginjohtaja Sami Sulkko keskustelee koronavirustilanteesta

Koronavirustilanne on nopeuttanut niin kuntien toimijoiden kuin kuntalaistenkin digiloikan ottamista, ja tilanne innoittaa ottamaan nopeasti käyttöön uudenlaisia tapoja ihmisten kohtaamisille. Riihimäellä kokeillaan tiistaina 5.5. ensimmäistä kertaa Facebookin live-lähetyksen tekemistä. Lähetys kuvataan Riihimäen Taidemuseon tiloissa.

Ensimmäisessä Riihimäki Facebook Live -tilaisuudessa keskustelemassa on kaupunginjohtaja Sami Sulkko ja häntä haastattelee Riihimäen kaupungin viestintä- ja markkinointipäällikkö Mia Miettinen. Tilaisuuden aiheena on koronavirustilanne ja sen vaikutukset Riihimäellä. Kuntalaiset voivat osallistua tilaisuuteen lähettämällä kysymyksiä etukäteen sähköpostilla viestinta@riihimaki.fi tai kommentoimalla ja kysymällä Facebookin kautta lähetyksen aikana.

”Koronavirustilanne on muuttanut elämäämme monella ennalta-arvaamattomalla tavalla, ja Riihimäellä useissa toiminnoissa palveluita onkin jo muokattu tilanteeseen sopivaksi. Kaupunkina haluamme nähdä tämän myös mahdollisuutena rakentaa toimintoja niin, että entistä parempi arki on mahdollista kunhan akuutti kriisitilanne on ohi”, sanoo kaupunginjohtaja Sami Sulkko.

Riihimäki Facebook Live tiistaina 5.5.2020 klo 17–17.30 Riihimäen kaupungin Facebook-sivuilla www.facebook.com/riihimaenkaupunki. Lähetyksen seuraaminen ei vaadi kirjautumista Facebookiin, kommentoida voivat vain kirjautuneet käyttäjät. Riihimäki Facebook Live -tilaisuuksia järjestetään myös jatkossa mahdollisuuksien mukaan.OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 2 Kyllä 1 Ei 2

Kommentit on suljettu.