Tonttihakemuksia ja esitteitä saat noutamalla tai tilaamalla kaupungin kartta ja -tonttiyksiköstä, Eteläinen Asemakatu 2, p. 019 758 4850.

Tonttia voit hakea myös sähköisellä eTontti-palvelulla. Tarkista ajankohtainen tonttitilanne ja varaa tonttisi eTontti-palvelusta.

Riihimäen vapaat tontit on koottu sähköiseen tonttien esittely- ja varauspalveluun, josta voi tarkistaa ajankohtaisen tonttitilanteen. Tonttikortti kertoo myytävän tontin hinnan, pinta-alan ja muita tärkeitä tietoja.

Tapahtumakalenteri näyttää niin kartalta kuin kalenterinäkymästä, mitä Riihimäellä tapahtuu. Kun kalenterinäkymästä valitsee päivä-näkymän, saat listauksen tämän päivän tapahtumista.

Sovelluksen lataaminen ja käyttäminen on asukkaalle ilmaista, ja se onnistuu joko

  • suoraan laitevalmistajien sovelluskaupoista (hakusanoilla ’Riihimäki – Mobiilikunta’)
  • osoitteesta www.mobiilikunta.fi.

Riihimäen mobiilisovellus on saatavilla iPhone-, Android- ja Windows Phone -laitteille. Sovellus toimii myös tietyissä tablet-laitteissa, mutta käyttöliittymägrafiikka on kuitenkin optimoitu älypuhelimille. Lue lisää Mobiilikunta-sovelluksesta.

Riihimäen kaupungin palveluista saa esitteitä kaupungintalolla sijaitsevasta Tietotuvasta. Tietotuvassa on myös myynnissä opaskartta ja Riihimäen historiateoksia. Tutustu Tietotupaan tarkemmin.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 50 Ei 109 Kyllä 50 Ei 109