Paikallisliikenteen busseissa saa kuljettaa matkatavaroita, mutta kuljettaja voi kieltäytyä ottamasta kyytiin suurikokoisia matkatavaroita, jos autossa on paljon matkustajia. Matkatavaroiden kuljettamisesta ei peritä maksua.

Ohjattujen liikuntaryhmien kevätkausi alkaa ma 4.1. ja jatkuu perjantaihin 22.4. asti. Loppiaisesta johtuen keskiviikon ryhmät aloittavat ke 13.1.

Vesijumppa-altaan syvyys on matalasta päästä 1,2 m ja syvenee 1,4 metriin.
Jumppa-altaalla ei tarvita vesijuoksuvyötä.

Kastanjapuiston lammen veden kierrossa on ongelmia, jonka seurauksena levän kasvu on erittäin voimakasta. Suihku ei toimi, koska levä tukkii sen jatkuvasti. Lampea kuivatetaan parasta aikaa, jonka jälkeen jälkeen irtonaista levää kerätään pois mahdollisimman paljon ja allas täytetään. Tämä ei ratkaise leväongelmaa, mutta vesi ainakin hiukan puhdistuu. Todennäköisesti suihkua ei voida asettaa päälle, ennen kuin kestävämpi ratkaisu levän kasvuun löydetään. Veden kierto-ongelmaan etsitään pysyvää ratkaisua.

Rautatieaseman tunnelin siivous on jaettu kaupungin ja liikenneviraston kesken: jalankulkuosuus on kaupungin vastuulla ja laitureilta laskeutuvien portaiden tunneliosa liikenneviraston.

Ostamme asematunnelin pohjoispuolen siivouksen ulkopuoliselta yritykseltä. Lisäksi keräämme roskat itse arkipäivisin ja lauantaisin. Tunneli pestään koneellisesti kerran kuukaudessa.

Kaupungin lyhytaikaiset sijaisuudet vanhustenhuoltoon, varhaiskasvatukseen ja opetustoimen tehtäviin hoidetaan keskitetyn sijaisrekrytoinnin ja Kuntarekry-järjestelmän kautta.

Voit hakea sijaisuuksia kuntarekry.fi –sivustolla valitsemalla paikkakunnaksi Riihimäki ja hakemalla sivuilta lyhytaikaiset sijaisuudet.

Sijaishakemuksen jätettyäsi keskitetyn sijaisrekrytoinnin rekrytoijat ottavat sinuun yhteyttä ja sopivat työhaastattelusta.

Lisätietoja:
rekrytointi(at)riihimaki.fi
Teija Airasmaa, p. 050 569 3177
Mia Saastamoinen, p. 050 569 3041

Kaikki kaupungin vakinaiset työpaikat ovat nähtävillä kaupungin verkkosivuilla sekä te-palvelut.fi ja kuntarekry.fi -sivuilla. Työpaikkoja haet kätevästi sähköisellä hakemuksella Kuntarekry-sivuston kautta.

Pysäköintitilaa tarvitaan ympäri vuoden ja vuorokauden niin keskustassa kuin sen ulkopuolellakin. Asukas- ja vieraspysäköinnin järjestäminen on kiinteistön vastuulla. Riihimäellä sallitaan kadunvarsipysäköinti kaikilla niillä katuosuuksilla, joilla se on liikenneturvallisuuden tai -sujuvuuden vaarantumatta mahdollista. Tämä koskee myös raskasta liikennettä. Raskaalle liikenteelle ei ole varattu tai merkitty erillisiä pysäköintialueita.

Pysäköintikielloista päättää tekninen lautakunta. Katu- ja puistoyksikön kunnossapidolla on kuitenkin mahdollisuus laittaa väliaikainen pysäköintikielto aurauksen tai ylipäätään kadun kunnossapidon helpottamiseksi ja niin tehdäänkin tarpeen vaatiessa.

Tieliikennelain mukaan pysäköinti on kielletty kiinteistölle johtavan ajotien kohdalla ja muutoinkin siten, että ajoneuvoliikenne kiinteistölle tai sieltä pois oleellisesti vaikeutuu, joten kaupunki ei asenna pysäköintikieltomerkkiä tai tee maalausmerkintöjä tonttiliittymien kohdalle. Mikäli pysäköintiä tonttiliittymän kohdalla tapahtuu, tulee siitä ottaa yhteyttä pysäköinnin valvontaan tai poliisiin.

Tontilta kadulle tultaessa on noudatettava aina varovaisuutta, ja erityisesti silloin jos näkemät tai olosuhteet muutoin ovat huonot. Ei ole kovinkaan epätavallista, että talviaikaan kiinteistöille tai sieltä pois ajo vaikeutuu lumen vuoksi. Kaikkien tiellä liikkujien tulee ottaa huomioon kulloinkin vallitsevat liikenneolosuhteet, myös ajonopeus tulee aina valita vallitsevien olosuhteiden mukaan. Maltti on valttia liikenteessäkin.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 50 Ei 109 Kyllä 50 Ei 109