Voit kysyä paikkakunnan osto- ja myyntiliikkeistä tai kirpputoreilta, ottavatko he vastaan näitä huonekaluja. Jos mikään alueen käytetyn tavaran toimijoista ei ota tarjottua tavaraa vastaan, silloin tavara tulisi toimittaa Kiertokapulan jätteenkäsittelyalueelle.

Kierrätyskeskus ottaa kaikenlaisia toimivia sähkölaitteita vastaan. Ongelmallisia ovat vanhemmat tietokoneet, sähkökirjoituskoneet ja tulostimet, niille ei tahdo kysyntää löytyä. Monesti näitä ohjaamme suoraan SER-keräykseen. Kysyntää on kuitenkin muulle kodin viihde-elektroniikalle, kuten esim. radioille, levysoittimille ja taulutelevisioille. Myös muut kodin sähkölaitteet kuten imurit, keittiökoneet ja valaisimet ovat kysyttyjä. Rikkinäiset sähkö- ja elektroniikkalaitteet voi toimittaa maksutta esimerkiksi Riihimäellä kaupungin keskusvarikolle V.O Mäkisenkadulle.

Myytävän tavaran voi varata ainoastaan maksua vastaan, tällä pyritään asiakkaiden tasapuoliseen kohteluun. Maksettu tavara olisi hyvä viedä heti pois, tarvittaessa tavara voi odottaa kierrätyskeskuksessa enintään kolme aukiolopäivää noudon järjestämiseksi. Jos asiakas ei nouda maksettua tavaraa määräajan kuluessa, kierrätyskeskuksen henkilökunnalla on oikeus myydä tavara uudestaan ja maksettua summaa ei hyvitetä asiakkaalle. Myymälän tilat ovat rajalliset ja tämän vuoksi tavaran tulisi kiertää nopeasti, jotta saadaan seuraavalle tavaralle tilaa.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 15 Ei 23 Kyllä 15 Ei 23