Strategiaan kytkettyjen tavoitteiden toteutumista seurataan osana kaupungin toiminnan ja talouden seurantaa eli osavuosikatsauksissa ja tilinpäätöksessä.

Lain mukaan kuntastrategiassa tulee ottaa huomioon: kunnan asukkaiden hyvinvoinnin edistäminen, palvelujen järjestäminen ja tuottaminen, kunnan tehtäviä koskevissa laeissa säädetyt palvelutavoitteet, omistajapolitiikka, henkilöstöpolitiikka, kunnan asukkaiden osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuudet, elinympäristön ja alueen elinvoiman kehittäminen.

Kuntalain mukaan kunnassa on oltava kuntastrategia, jossa valtuusto päättää kunnan toiminnan ja talouden pitkän aikavälin tavoitteista. Kuntastrategian tulee perustua arvioon kunnan nykytilanteesta sekä tulevista toimintaympäristön muutoksista ja niiden vaikutuksista kunnan tehtävien toteuttamiseen. Kuntastrategiassa tulee määritellä myös sen toteutumisen arviointi ja seuranta.

Yhteystietoihin olemme listanneet henkilöstömme osoitteita ja puhelinnumeroita. Sähköpostiosoitteista kerrotaan, että sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@riihimaki.fi. Emme ole kirjoittaneet työntekijöidemme sähköposteja nimillä, koska edelleenkin roskaposteja kokoavat robotit keräävät sähköpostilistoja ja täyttävät sähköpostilaatikoitamme turhilla roskaposteilla.

 

Olemme saaneet palautetta, että joillakin verkkopalvelun käyttäjille etusivu ei ole tullut näkyviin, mutta muut sivut kyllä. Tietohallinnostamme epäillään, että ongelmana voivat olla Internet Explorer -selaimen nimipalvelin-asetukset. Internet Explorer tallentaa näitä tietoja muistiin selaamisen nopeuttamiseksi – mutta tämä voi johtaa siihen että kun sivut siirtyvät toiselle palvelimelle, jää Internet Explorerille muistiin väärät tiedot.

Nämä tiedot voi helposti nollata käsin;

1) Paina Ctrl + Vaihto + Del

2) Eteen ponnahtavasta ikkunasta sinulla tulee olla valittuna ”Säilytä suosikkien sivustotiedot” sekä ”Väliaikaiset Internet-tiedostot ja sivustotiedostot”

3) Klikkaa lopuksi ”Poista”

4) Odottele pikku hetki. Selaimen pitäisi ilmoittaa, että tiedot on poistettu, joten etusivun pitäisi avautua.

Kaupunki tarjoaa vuosittain kesätyöpaikan 100 koululaiselle mm. puistotoimessa, lasten leikkitoiminnassa, vanhustenhoidossa, kiinteistönhoidossa ja liikuntatoimen tehtävissä. Paikat tulevat hakuun vuosittain helmi-maaliskuussa. Valinnat suoritetaan joko hakemusten tai haastattelujen kautta.

Työssäoppimisjaksojen suorittaminen onnistuu lähes kaikissa kaupungin työpaikoissa. Voit kysellä työssäoppimis- ja harjoittelupaikkoja ottamalla suoraan yhteyttä ko. työpaikan esimieheen. Kaupungin eri toimipisteet yhteystietoineen löydät verkkosivuilta.

Kaupunki tekee yhteistyötä oppisopimuskoulutuksen osalta työvoimaviranomaisten kanssa. Oppisopimuskoulutusta käytetään pääasiassa pitkäaikaistyöttömien työllistämisen keinona. Kaupungille ei valitettavasti muutoin voida palkata uusia työntekijöitä oppisopimuskoulutuksella, vaan avoimia vakituisia työpaikkoja haettaessa hakijalla tulee olla jo tehtävän edellyttämä ammatillinen peruskoulutus.

Kaupungin lyhytaikaiset sijaisuudet vanhustenhuoltoon, varhaiskasvatukseen ja opetustoimen tehtäviin hoidetaan keskitetyn sijaisrekrytoinnin ja Kuntarekry-järjestelmän kautta.

Voit hakea sijaisuuksia kuntarekry.fi –sivustolla valitsemalla paikkakunnaksi Riihimäki ja hakemalla sivuilta lyhytaikaiset sijaisuudet.

Sijaishakemuksen jätettyäsi keskitetyn sijaisrekrytoinnin rekrytoijat ottavat sinuun yhteyttä ja sopivat työhaastattelusta.

Lisätietoja:
rekrytointi(at)riihimaki.fi
Teija Airasmaa, p. 050 569 3177
Mia Saastamoinen, p. 050 569 3041

Kaikki kaupungin vakinaiset työpaikat ovat nähtävillä kaupungin verkkosivuilla sekä te-palvelut.fi ja kuntarekry.fi -sivuilla. Työpaikkoja haet kätevästi sähköisellä hakemuksella Kuntarekry-sivuston kautta.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 7 Ei 10 Kyllä 7 Ei 10