Kaupungin lyhytaikaiset sijaisuudet vanhustenhuoltoon, varhaiskasvatukseen ja opetustoimen tehtäviin hoidetaan keskitetyn sijaisrekrytoinnin ja Kuntarekry-järjestelmän kautta.

Voit hakea sijaisuuksia kuntarekry.fi –sivustolla valitsemalla paikkakunnaksi Riihimäki ja hakemalla sivuilta lyhytaikaiset sijaisuudet.

Sijaishakemuksen jätettyäsi keskitetyn sijaisrekrytoinnin rekrytoijat ottavat sinuun yhteyttä ja sopivat työhaastattelusta.

Lisätietoja:
rekrytointi(at)riihimaki.fi
Teija Airasmaa, p. 050 569 3177
Mia Saastamoinen, p. 050 569 3041

Kaikki kaupungin vakinaiset työpaikat ovat nähtävillä kaupungin verkkosivuilla sekä te-palvelut.fi ja kuntarekry.fi -sivuilla. Työpaikkoja haet kätevästi sähköisellä hakemuksella Kuntarekry-sivuston kautta.

Palaute on mielenilmaisu, jonka ei ole tarkoitus saattaa asiaa viralliseen käsittelyyn, vaan esimerkiksi kiinnittää huomiota mahdollisesti johonkin epäkohtaan tai toisaalta antaa kiitosta tai tuoda esiin uusi näkökulma. Palautetta voi antaa epävirallisesti niin sähköisesti kuin perinteisinkin menetelmin. Sähköisellä palautelomakkeella voi ottaa kantaa mihin tahansa kaupungin käsiteltävänä olevaan asiaan sekä esittää kysymyksiä.

Kuntalain 23 §:n mukaan kunnan asukkaalla on oikeus tehdä kunnan toimintaa koskevissa asioissa aloitteita, joilla asiat saatetaan viralliseen käsittelyyn. Aloite ohjataan sen viranomaisen käsiteltäväksi, jolle aloitteessa esitetty asia kunnassa kuuluu. Kunnan on ilmoitettava aloitteen tekijälle aloitteen johdosta suoritetut toimenpiteet. Asioita, joista aloitteen voi tehdä, ei ole rajattu. Aloitteella ei tarkoiteta kyselyjä, kannanottoja eikä henkilökohtaisia hakemuksia. Kuntalaisaloitteen voi tehdä aloitelomakkeella, kuntalaisaloite.fi.palvelussa tai sen voi lähettää kaupungin kirjaamoon.

Kyllä menee. Kun valitset palautelomakkeen alasvetovalikosta toimialan tai palvelun, jota palautteesi koskee, se kilahtaa vähintään kahden työntekijämme sähköpostiin. Jos olet ruksittanut kohdan, että haluat palautetta, vastaamme sinulle.

Sovelluksen lataaminen ja käyttäminen on asukkaalle ilmaista, ja se onnistuu joko

  • suoraan laitevalmistajien sovelluskaupoista (hakusanoilla ’Riihimäki – Mobiilikunta’)
  • osoitteesta www.mobiilikunta.fi.

Riihimäen mobiilisovellus on saatavilla iPhone-, Android- ja Windows Phone -laitteille. Sovellus toimii myös tietyissä tablet-laitteissa, mutta käyttöliittymägrafiikka on kuitenkin optimoitu älypuhelimille. Lue lisää Mobiilikunta-sovelluksesta.

Riihimäen kaupungin palveluista saa esitteitä kaupungintalolla sijaitsevasta Tietotuvasta. Tietotuvassa on myös myynnissä opaskartta ja Riihimäen historiateoksia. Tutustu Tietotupaan tarkemmin.

Olemme valinneet edustavia kuvia Riihimäestä kuvapankkiimme. Voit valita sieltä sopivan käyttöösi. Kun käytät kuviamme laitathan näkyviin kuvanlähteen ja kuvaajan.

Koulujen ruokailusta jääneen yliruuan ostamista varten voi ostaa aterialipukkeen kaupungintalon asiakaspalvelupisteestä Tietotuvasta.

Aterialipukkeen hinta on 1,50 euroa. Ruokailu tapahtuu ainoastaan lipuketta vastaan, ateriaa ei voi ostaa käteisellä.

Tietotupa on auki ma – to klo 8 – 15, pe klo 8 – 14.30, muina aikoina sopimuksen mukaan. Tietotuvan osoite on Kalevankatu 1.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 5 Ei 6 Kyllä 5 Ei 6