Elinkeinopalvelut Hallinto- ja konsernipalvelut Strategia Viestintä Yleinen

Riihimäki haluaa tietää millainen kaupunki on sinun mielestäsi

Riihimäen kaupunki haluaa tietää, millainen kaupunki se on paikallisten ja muualla asuvien mielestä. Sitä varten kaupunki on aloittanut bränditutkimuksen, jonka avulla ihmisten mielikuvia ja kokemuksia selvitetään.

”Haluamme kartoittaa Riihimäen omaleimaisuus- ja vetovoimatekijöitä. Teemme kyselyn laajalla otannalla, jotta saisimme kattavan näkemyksen siitä, miten Riihimäellä, lähikunnissa ja muualla Suomessa kaupunki koetaan. Haluamme tietää, mikä saisi riksulaiset viihtymään kotikaupungissaan entistä paremmin ja mitä he pitävät tärkeänä, mutta samalla haluamme selvittää mitkä ovat niitä asioita, joiden avulla voimme houkutella kaupunkiin uusia asukkaita ja yrityksiä”, Riihimäen viestintä- ja markkinointipäällikkö Mia Miettinen kertoo.

 

Bränditutkimus on osa Riihimäen strategian kirkastamistyötä

Riihimäen kaupunki toteuttaa bränditutkimuksen yhdessä Riihimäen Tilat & Kehitys Oy:n ja Riihimäen Kaukolämpö Oy:n kanssa.  Tutkimusta varten kaupunki teettää 1200 ihmisen valtakunnallisen kyselyn Taloustutkimuksella. Lisäksi riihimäkeläisiltä asukkailta ja yrittäjiltä kerätään vastauksia avoimen kyselyn avulla, johon pääsee vastaamaan tästä linkistä. Kysymyksiin voi vastata 11. huhtikuuta asti.

”Kyselyyn vastaaminen ei vie kauaa aikaa. Toivon, että mahdollisimman moni riihimäkeläinen käy vastaamassa kyselyyn. Jokaisen mielipide on arvokas”, Miettinen sanoo.

”Tutkimuksessa ei kysytä tunnistettavia henkilötietoja. Lomakkeella olevat taustatietokysymykset ovat tulosten tilastollista analysointia varten, eikä yksittäisen henkilön vastauksia tarkastella sellaisenaan missään vaiheessa”, kertoo tutkimuspäällikkö Timo Myllymäki Taloustutkimus Oy:stä.

LINKKI TUTKIMUKSEEN

Riihimäen kaupunki tiedottaa bränditutkimuksen tuloksista toukokuun loppuun mennessä.

Halutessasi voit tutustua Taloustutkimuksen tietosuojakäytäntöihin Taloustutkimuksen sivuilla: https://www.taloustutkimus.fi/etusivu/tietosuoja.html

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 2 Ei 3 Kyllä 2 Ei 3

Kommentit on suljettu.