Yleinen Ympäristö ja luonto

Riihimäkeläiset voivat ilmiantaa kestäviä palveluita kaupungin sivuilla

Kaupungin verkkosivuilla avattu kysely kartoittaa, millaisia kestävää elämää edistäviä palveluja riihimäkeläiset tuntevat ja käyttävät sekä millaisia palveluita kaupunkiin vielä tarvitaan.

Kestävä elämä riihimäkeläisille (KERI) -hanke kartoittaa riihimäkeläisten käyttämiä ja toivomia kestäviä, ympäristöystävällisiä palveluita.

”Asukkaat voivat kyselyn kautta osallistua kestävien palvelujen kartoittamiseen ja olla mukana luomassa uusia palveluita Riihimäelle”, kertoo projektikoordinaattori Miia Herzon.

Hankkeen avulla luodaan kaupunkilaisille kohtaamismahdollisuuksia ja yhteisöllisyyttä ja ohjataan tuotannon ja palveluiden kehittymistä nykyistä kestävämmiksi. Hankkeessa kootaan yhteen riihimäkeläisten käytettävissä olevat kestävän elämäntavan palvelut ja kartoitetaan uusien palveluiden tarve. Lisäksi suunnitteilla on lainaamo, josta jokainen kaupunkilainen voi lainata tarpeellisia tavaroita ostamisen sijaan.

Keri-hanke esittäytyy Riihimäen kirjastolla torstaina 30.tammikuuta klo 12.00–14.00. Paikalla ovat hankkeen projektikoordinaattori Miia Herzon ja ympäristöasiantuntija Jenni Takala.

Hanke on saanut rahoitusta ympäristöministeriön Kestävä kaupunki -ohjelmasta. Hankeaika on 1.1. – 31.8.2020.

Hankkeen verkkosivu ja kysely 

Lisätietoja:

Miia Herzon
projektikoordinaattori
050 500 1968

 

 

 

 OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.