Kaavoitus Tekniset palvelut

Riihimäen yleiskaavan 2035 kaupunkirakennemallit nähtäville

Riihimäen yleiskaavan 2035 kaupunkirakennemallit asetetaan nähtäville 22.4.–21.5.2014. Kaupunkilaiset voivat antaa palautetta, esittää mielipiteitä ja täydennysehdotuksia rakennemalleista avoimessa työpajassa, erillisellä verkkokyselyllä tai kaupungin verkkosivuilla ja kaavoitusyksikössä.

  • Kaupunkilaisille avoin työpaja järjestetään maanantaina 28.4. klo 17.30–19.30 Pohjolanrinteen koululla osoitteessa Pohjolankatu 8. Työpajassa keskustellaan ja kommentoidaan nähtävillä olevia malleja. Lue lisää työpajasta!
  • Karttapohjaiseen www-kyselyn avulla voi antaa palautetta 28.4. alkaen. Vastaamiseen annetaan ohjeet kaupungin verkkosivuilla.
  • Nähtävillä olevaan aineistoon voi tutustua internetissä kaupungin verkkosivuilla ja kaupungin kaavoitusyksikössä osoitteessa Eteläinen Asemakatu 2, 3. krs.  Palaute tulee osoittaa Riihimäen kaupunginhallitukselle, PL 125, 11101 Riihimäki tai kirjaamo@riihimaki.fi.

Rakennemalleista saadun palautteen pohjalta laaditaan kaavoitusyksikössä kaupunkirakennesuunnitelma ja yleiskaavan tavoitteet. Kaupungin luottamuselimet ottavat kantaa niihin loka-marraskuussa. Kaupunginvaltuuston hyväksymä kaupunkirakennesuunnitelma toimii lähtökohtana laadittaessa yleiskaavaluonnosta.

Riihimäen yleiskaavatyön aloitusvaiheessa laaditut kaupunkirakennemallit sekä niihin liittyvät valtakunnalliset alueiden käyttötavoitteet ja vaikutusten tunnistaminen ovat valmistuneet maankäyttö- ja rakennuslain 62 § ja -asetuksen 30 § mukaista vuorovaikutusta varten.

Lisätietoja:
yleiskaavasuunnittelija Niina Matkala, p. 019 758 4831
yleiskaava-arkkitehti Seppo Itkonen, p. 019 758 4809

Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@riihimaki.fiOLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.