Kulttuuri ja vapaa-aika Yleinen

Riihimäen syntymäpäiväjuhla on siirtymässä vuodelle 2021

Riihimäen kaupungin 60-vuotisjuhlat ovat siirtymässä tämän vuoden syyskuusta vuoden 2021 syyskuuhun koronapandemian vuoksi. Riihimäen kaupunginhallitus käsittelee juhlien mahdollista siirtoa kokouksessaan maanantaina 10. elokuuta.

Riihimäen syntymäpäiväjuhlien sijaan syyskuussa on tarkoitus järjestää kuntalaisille pienimuotoista ohjelmaa, johon ei liity yli 500 hengen kokoontumisia

Vaikka yli 500 hengen tilaisuuksien järjestäminen sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa on ollut elokuun alusta lähtien mahdollista, koronatartuntojen ehkäisemistä koskevat edelleen useat eri määräykset.

Juhlatilaisuudessa olisi muun muassa huolehdittava 1-2 metrin turvaväleistä osallistujien tai seurueiden välillä eikä tungoksia tai liian tiiviitä jonoja saa päästä syntymään.

Voimassaolevat kokoontumisia koskevat määräykset perustuvat aluehallintovirastojen määräyksiin ja Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen sekä opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeisiin koronavirustartuntojen estämiseksi.

Riihimäen kaupunki haluaa osaltaan toimia vastuullisesti ja huolehtia asukkaidensa turvallisuudesta mahdollisimman hyvin.

 

Lisätiedot:

Elinvoimajohtaja Mika Herpiö, 040 500 33 45

 OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0

Kommentit on suljettu.