Nuoriso

Riihimäen seudun Ohjaamo on avain moniin mahdollisuuksiin

Ohjaamo on nuorille aikuisille ja aikuistuville nuorille (alle 30-vuotiaille) tarkoitettu palvelu, joka tarjoaa maksutonta tietoa, neuvontaa ja ohjausta erilaisiin asioihin. Apua voi saada esimerkiksi arjesta selviämiseen, opiskeluun ja työllistymiseen sekä asumiseen ja kaikkeen tältä väliltä.

”Meille jokainen on tervetullut omana itsenänsä, tilanteessa kuin tilanteessa ja ilman ajanvarausta, Ohjaamon Facebook-sivulta voi halutessaan myös tarkistaa, ketä ammattilaisia on milloinkin tavattavissa”, palveluohjaaja Anu Mattila sanoo.

Ohjaamon monialainen palvelumalli on valtakunnallinen ja Ohjaamoja on noin 70 eri puolilla Suomea Rovaniemeltä Hankoon ja Vaasasta Imatralle (ohjaamot.fi). Ohjaamoissa työskentelee laaja eri alojen ammattilaisista koostuva verkosto, ja kaikki ovat valmiita auttamaan asiassa kuin asiassa ja tarvittaessa etsimään apua myös sellaisissa asioissa, joissa Ohjaamossa työskentelevillä ei juuri kyseisellä hetkellä ole asiantuntijuutta.

Riihimäen seudun Ohjaamon aukioloajat:

Maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 13.30–16.30, Riihimäki, Monari, Uudenmaankatu1, 11100 Riihimäki (myöhemmin syksyllä Ohjaamo on Riihimäellä auki myös perjantaisin klo 11–14).

Torstaisin kello 13.30–16.30, Hausjärvi, kunnantalon pääty, keskustie 2–4, 12100 Oitti.

Tiistaisin kello 13.30–16.30 (1.9. alkaen), Loppi, Kuntala, Holvitie 3, 12700 Loppi.

Ohjaamo palvelee myös sähköisten kanavien kautta:

Puhelin, WhatsApp, tekstiviesti: 040-663 8094
Sähköposti: ohjaamo@riihimaki.fi
Facebook: Ohjaamo Riihimäen Seudun Työntekijä, Ohjaamo Riihimäen Seutu
CHAT – Ohjaamot.fi (Jos Chat ei ole online, voi jättää milloin vain viestin tai yhteydenottopyynnön.)

 

 OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.