Sivistyspalvelut Yleinen

Riihimäen robotiikkaopetus esillä SuomiAreenassa

Riihimäen robotiikkaopetus esittäytyy heinäkuussa Porin SuomiAreenassa kahden päivän ajan.
Keskiviikkona 17. heinäkuuta riihimäkeläiset opettajat ja oppilaat pitävät robotiikkaopetuksen PopUp -koulua Porin lyseon tiloissa.
Torstaina 18. heinäkuuta robotiikkaopetus on esillä SuomiAreenan rantalavalla, kun Riihimäen sivistysjohtaja Esa Santakallio ja Robotiikka Akatemian johtaja Petteri Pulkkinen puhuvat otsikolla ”Mitä ihmettä – robotit tulivat kouluun”. Kaksikko vastaa esityksessään muun muassa siihen, miksi robotiikkaa kannattaa opiskella ja millaista robotiikan opetus peruskoulussa on.
Riihimäen robotiikkaopetuksesta kertovat osuudet ovat osa Opettajien Ammattijärjestön (OAJ) nykykoulua esittelyä SuomiAreenassa. OAJ;n ohjelmasta löytyy tarkempaa tietoa järjestön nettisivuilta: https://www.oaj.fi/oaj/suomiareena/
Keskiviikon PopUp -koulu alkaa kello 9.30 ja päättyy kello 15. Torstain esiintyminen on kello 14.25–14.50. Esitys näytettäneen myös MTV:n suorassa lähetyksessä.
Robotiikka on Riihimäen kaupungin kärkihanke ja sitä opetetaan kaikille lapsille ja nuorille varhaiskasvatuksesta lukion loppuun asti. Riihimäki rakentaa yhdessä oppilaitosten ja elinkeinoelämän kanssa robotiikkakampusta. Riihimäen lukio hakee lupaa robotiikan erityistehtävää varten. Kaupungissa on järjestetty lukuisia robotiikkakisoja, joista viimeisimpänä tammikuussa 2019 pidetyt SM- ja EM-kisat.OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.