Harjurinteen koulu Koulut Nuoriso perusopetus Sivistyspalvelut

Riihimäen robotiikkaa esitellään laajasti Educa-messuilla

Riihimäen robotiikkaosaamista esitellään laajasti perjantain ja lauantain aikana opetusalan valtakunnallisessa koulutustapahtumassa Helsingissä. Educa -messuille osallistuu Riihimäen Harjunrinteen koulun robotiikan kerhotoiminnassa mukana olevia oppilaita kuudennesta luokasta yhdeksänteen luokkaan. Oppilaat esittelevät messuilla suunnittelemiaan ja rakentamiaan kilpailurobotteja.

Perjantaina messuilla on paikalla seitsemän oppilasta, lauantaina kuusi. Perjantaina paikalla ovat Team Orangen Aapo Hakuni, Eero Isotalo ja Lauri Helander ja Team Striken Jasmin Kollin, Vera Huhdanpää, Emma Veide ja Noora Tuominen. Lauantaina riihimäkeläisiä messuilla edustavat Team Bluen Joanna Oivo, Mea-Maria Suuronen ja Aino-Liisa Mämmelä, Team Orange ja Teemu Karjalainen Team4Roboticsista. Oppilaiden toimintaa messuilla ohjaa luokanopettaja, robotiikkacoach Reetta Viitanen.

Lisäksi Riihimäen kaupungin sivistysjohtaja Esa Santakallio ja luokanopettaja Reetta Viitanen kertovat puolen tunnin välein Riihimäen robotiikkaopetuksesta Stepsystems Oy:n osastolla.

Educa -messuilla esitellään opetusalan uusimpia välineitä ja teknisiä ratkaisuja. Tämän vuonna messujen aiheina on muun muassa tulevaisuuden lukujärjestys, itseohjautuva oppiminen ja opettaminen ja opettajan some-käyttäytyminen.OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.