Kulttuuri ja vapaa-aika Liikunta Yleinen

Riihimäen liikuntapalveluilta päivittäin liikuntavinkkejä

Riihimäen liikuntapalvelut julkaisevat päivittäin Facebookissa vinkkejä liikkumiseen ainakin 13. huhtikuuta asti. Vinkit julkaistaan aamuisin kello 9 Riihimäen liikuntapalveluiden omalla FB-sivulla.

Poikkeustilan aikana julkaistavista liikuntavinkeistä tehdään myös kerran viikossa kooste liikuntapalveluiden nettisivujen ajankohtaistapalstalle. Kooste julkaistaan maanantaisin tällä nettisivulla. 

Liikuntavinkkejä jaetaan, jotta kaikenikäiset kuntalaiset saavat vinkkejä liikkumiseen ja oman kunnon harjoittamiseen kotona tai omatoimisesti ulkoliikuntapaikoilla.

Säännöllinen liikunta edistää hyvinvointia ja terveyttä. Selkein näyttö liikunnan terveyshyödyistä on saatu painonhallinnassa, sydän- ja verisuoniterveydessä, tyypin 2 diabeteksessa, metabolisessa oireyhtymässä, monissa syöpätaudeissa, tuki- ja liikuntaelimistön terveydessä sekä mielenterveydessä. Lisäksi liikunta pitää yllä ikääntyneiden toimintakykyä ja auttaa heitä selviytymään päivittäisissä askareissa.

Nyt jaettavat liikuntavinkit ovat muun muassa videoita, jotka kestävät yhdestä viiteen minuuttiin. Osa vinkeistä on kuvallisia ohjeita. Vinkeissä pyritään huomioimaan lapsiperheiden, koululaisten, työikäisten, liikuntarajoitteisten, ikäihmisten ja monikulttuurisuuden näkökulmat.

Vinkkien aiheina ovat esimerkiksi kuntoportaat, Wilhelm Hiiren pyöräily, askelmittaukset ja tasapainoharjoitteet.

Liikuntavinkit ovat Riihimäen liikuntapalveluiden liikunnanohjaajien tekemiä tai heidän huolella valitsemiaan Internetin laajasta liikuntasisällöstä.OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0

Kommentit on suljettu.