Kulttuuri ja vapaa-aika Tekniset palvelut

Riihimäen lasimuseon kahvilaan etsitään vuokralaista

Riihimäen lasimuseon kahvilaan etsitään vuokralaista marraskuun alusta alkaen tai sopimuksen mukaan. Vuokrasopimus solmitaan Riihimäen kaupungin teknisen palvelukeskuksen toimialueen tilakeskuksen kanssa.

Kahvilan tilat ovat suunniteltu vanhaan hevostalliin perinteitä kunnioittaen. Vuokrattavan kahvilan pinta-ala on noin 200 m² sisältäen keittiön, tarjoilu-, varasto- ja sosiaalitilat. Keittiötila on remontoitu vuonna 2016 ja sinne on esteetön kulku. Kahvilassa on asiakaspaikkoja noin 80 sekä kesäterassilla 40. Suomen lasimuseo on avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 10–18 ja suljettuna maanantaisin sekä koko tammikuun. Sesonkiaikana (1.5.–30.9.) kahvilan aukioloajat noudattavat vähintään museon aukioloaikoja. Sesonkiajan ulkopuolella kahvila voi olla kiinni viikonloppuisin ja sulkea muina päivinä klo 16. Yksityistilaisuuksia on mahdollista järjestää erityisesti sesonkiajan ulkopuolella. Aukioloajoista on aina neuvoteltava vuokranantajan kanssa.

Suomen lasimuseossa vierailee vuosittain 30 000 kävijää. Näyttelyiden lisäksi museo järjestää suosittuja tapahtumia ympäri vuoden.

Tarjouspyyntöön liittyvät asiakirjat, vuokratarjousohjeet ja lisätiedot löytyvät Riihimäen kotisivuilta osoitteesta www.riihimaki.fi/lasimuseonkahvila

Kirjallinen vuokratarjous liitteineen tulee jättää suljetussa kirjekuoressa maanantaina 16.9.2019 klo 10 mennessä. Tarkemmat ohjeet myös tästä löytyvät nettisivuillamme.

 

Lisätietoja:

isännöitsijä Minna Hakala p. 019 758 4862, minna.hakala@riihimaki.fi


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0

Kommentit on suljettu.