Ympäristö ja luonto

Riihimäen kestävät palvelut koottiin yhteen

Riihimäen kaupungin Kestävä elämä riihimäkeläisille (KERI) -hanke edisti kestävää elämäntapaa ja vauhditti kestävien palveluiden tunnettavuutta kaupunkilaisten keskuudessa. Kahdeksan kuukautta kestänyt hanke alkoi kuluvan vuoden tammikuussa ja päättyi elokuussa. Hankkeen aikana kerättiin muun muassa tietoa riihimäkeläisten käytettävissä olevista kestävistä palveluista, jotka on listattu kaupungin verkkosivuilla. 

”KERI-hanke oli tervetullut jatkumo Riihimäen ympäristötyöhön, jonka puitteissa on tehty sidosryhmäyhteistyötä jo kymmeniä vuosia. Hankkeen myötä laajensimme yhteistyöverkostoamme, joten voimme jatkossakin edistää ympäristövastuullista elämäntapaa ja tuoda kestäviä valintoja näkyväksi yhä laajemmalle joukolle kaupunkilaisia”, iloitsee ympäristöjohtaja Elina Mäenpää.

Hankkeessa kirjoitettiin kestävän elämäntavan hahmoihin perustuva satu ”Sipi Siilin syntymäpäivät” ja laadittiin testi ”Kuka hahmoista olet?”. Molempia hyödynnetään jatkossa päiväkodeissa ja kouluissa.

”Sadun ja testin sekä sympaattisten hahmojen kautta kestävät elämäntavat ja arjen kestävät valinnat tulevat tutuiksi kaikille kaupunkilaisille.”

Hahmoja käytetään jatkossa myös kaupungin ympäristöteemaisessa viestinnässä.

Lisätietoja: 

Elina Mäenpää
ympäristöjohtaja
040 330 4160OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.