Avoimet työpaikat Nuoriso

Riihimäen Kesätyömarkkinoilla ke 12.2. tulevaisuuden ammatit

Riihimäen ensimmäiset Kesätyömarkkinat pidetään keskiviikkona kello 13.00 – 17.00 Matkakeskuksen Liikeradalla.

Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy, Hämeen TE-toimisto ja Riihimäen kaupunki aktivoivat tänä vuonna yrityksiä työllistämään nuoria kesätöihin. Kampanja huipentuu 12.2. Kesätyömarkkinoilla. Tilaisuuden avaavat kaupunginjohtaja Seppo Keskiruokanen ja palvelujohtaja Pekka Voutilainen Hämeen te-toimistosta, ja sen juontaa Janne Kataja. DanceArtin nuorten tanssiryhmä esiintyy tilaisuudessa klo 16.

Sinustako tulevaisuuden kyberluokittelija tai web-puutarhuri?

Kesätyömarkkinoilla ovat esillä merkittävimmät kesätöiden tarjoajat, joten tilaisuudessa voi hakea kesätyöpaikkoja. Tapahtumassa annetaan myös opastusta muun muassa cv:n täyttämisessä ja työsopimuksen teossa. Hämeen Te-toimiston osastolla voit osallistua peliin, joka esittelee tulevaisuuden ammatit.

Riihimäen kaupungilta kampanjaan osallistuu nuorisopalvelut, työllisyydenhoito ja sivistyspalvelut, joka suosittaa, että 9-luokkalaiset ja lukiolaiset voivat tarvittaessa osallistua tapahtumaan päivän viimeisen koulutunnin aikana. Myös kaikki peruskoulunsa Riihimäellä viime keväänä päättäneet ovat saaneet kotiinsa kutsun tapahtumaan.

Tilaisuuteen on ilmoittautunut runsaasti kesätöiden tarjoajia, muun muassa Riihimäen kaupunki, RTV-Yhtymä Oy, OSK Tuottajain maito, Riihimäen seurakunta, Koskisen Oy, Suoramarkkinointi Mega Oy, Ilves-jakelu Oy, Laurea, HAMK, Kilta Henkilöstöpalvelu OY, Osuuskauppa Hämeenmaa / Riihimäen Prisma, Lopen kunta, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin Riihimäen yksikkö sekä HRAKS.

Lisätietoja:
Mika Tonteri, Hämeen TE-toimisto, mika.tonteri@te-toimisto.fi
Mika Herpiö, Riihimäen Tilat ja Kehitys, p. 040 500 3345OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.