Yleinen

Riihimäen kaupunki osallistui puolustusharjoitukseen

Riihimäen kaupunki osallistui torstaina 12.9.2019 Panssariprikaatin johtamaan Kanta-Häme 19 -paikallispuolustusharjoitukseen yhteistoiminnassa alueellisten viranomaisten kanssa. Riihimäellä harjoitukseen osallistuivat kaupungin johtoryhmän ja toimialojen valmiusvastaavien lisäksi Haapahuhdan koulun oppilaat ja päiväkotilapset, jotka tekivät harjoituksen yhteydessä vuosittaisen suojautumisharjoituksensa.

”Harjoitus antoi hyvän näkymän kaupunkiorganisaatiomme varautumisen asteesta. Toimintamme on hyvällä tasolla. Esimerkiksi Haapahuhdan koulun suojautumisharjoitus onnistui hyvin ja kotihoidon esimiehet ja henkilöstö selvittivät ripeästi harjoitusalueella asuvat asiakkaat ja onnistuivat heidän tiedottamisessaan. Kehitettävääkin toki on. Harjoituksen aikana tunnistimme useita kohtia, joihin paneudumme tarkemmin”, Riihimäen kaupungin talous- ja hallintojohtaja Kari Ora kertoo.

Harjoitukseen osallistui Riihimäen kaupungin lisäksi Panssariprikaati, Kanta-Hämeen pelastuslaitos, Hämeen poliisilaitos ja Rikosseuraamusvirasto. Yhtenä keskeisenä teema harjoituksessa oli viranomaisyhteistyö.

Lisätietoja:
Talous- ja hallintojohtaja Kari Ora, Riihimäen kaupunki, puh. 019 758 4074OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 1 Kyllä 1 Ei 1

Kommentit on suljettu.