Terveyspalvelut Yleinen

Riihimäen kaupunki lähettää kirjeen yli 70-vuotiaille asukkailleen

Viikolla 14 postitse lähetettävässä kirjeessä on tietoa palveluista, joita yli 70-vuotiaille asukkaille on tarjolla koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa. Riihimäen kaupunki on esimerkiksi avannut Akuutti arkiapu -palvelun, josta asukkaat saavat apua, mikäli heillä on vaikeuksia pärjätä itse tai heillä ei ole läheisapua omissa verkostoissaan.

”Haluamme kirjeellä varmistaa, että tieto saatavilla olevista palveluista, kuten Akuutista arkiavusta, tavoittaa kaikki yli 70-vuotiaat asukkaat”, sosiaali- ja terveystoimialan vs. talous- ja hallintopäällikkö Mia Haapanen sanoo.

Riihimäen kaupunki suosittelee vahvasti yli 70-vuotiaita asukkaitaan noudattamaan valtioneuvoston ohjetta välttää lähikontakteja muiden ihmisten kanssa. Mikäli asukas tarvitsee neuvoja, akuuttia kauppa- tai ruoka-apua tai keskusteluapua, voi hän olla yhteydessä Akuuttiin arkiapuun. Välttämättömiä palveluita järjestetään tarvittaessa myös niille yli 70-vuotiaille kaupunkilaisille, jotka eivät ole olleet aiemmin sosiaalipalveluiden asiakkaina.

Akuutti arkiapu palvelee puhelimitse arkisin kello 9–15, p. 050 576 1210, akuutti.arkiapu@riihimaki.fi.

Riihimäen kaupungin palveluohjaus palvelee arkisin kello 8–18 ja viikonloppuisin kello 10–14, p. 019 758 4364, palveluneuvonta@riihimaki.fiOLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 2 Kyllä 0 Ei 2

Kommentit on suljettu.