Alakoulut Koulut Sivistyspalvelut Yläkoulut

Riihimäen kaupunki järjestää kouluruokailua sitä tarvitseville perusopetuksen oppilaille koronavirusepidemian aikana

Helmi-viesti 18.3.2020

Valtioneuvosto on linjannut, ettei kuntien tarvitse järjestää etäopetuksessa oleville oppilaille kouluruokailua koronavirusepidemian vuoksi asetetun poikkeustilan vuoksi. Opetusministeri Li Anderssonin mukaan opetuksen järjestäjät voivat silti halutessaan järjestää etäopetuksessa oleville oppilaille kouluruokailua, mikäli se katsotaan tarpeelliseksi. Huoltajia kannustetaan kuitenkin harkitsemaan oman lapsensa lähettämistä kouluruokailuun tarkkaan, sillä valmiuslain puitteissa asetettujen rajoittamistoimien tarkoitus on välttää lähikontakteja jokaisessa ikäluokassa.

Riihimäellä kaikille lähiopetuksessa oleville oppilaille tarjotaan kouluruokailu koulupäivän yhteydessä. Sivistysjohtaja on lisäksi linjannut, että mikäli etäopetuksessa oleva oppilas tarvitsee kouluruokailua koulupäivän aikana, on hänen mahdollista osallistua ruokailuun, jos huoltaja on tästä etukäteen ilmoittanut.

Ilmoittautuminen päivittäiseen kouluruokailuun tapahtuu Helmen lupamenettelyn kautta viimeistään 19.3.2020 mennessä.

Kouluruokailu järjestetään alakoulun oppilaille oppilaan omalla koululla pois lukien Patastenmäen Tiilikoulun ja Puukoulun toimipisteet, joissa opetus ja ruokailu on keskitetty Jukolan toimipisteeseen. Yläkoulujen ruokailu järjestetään Peltosaaren koululla Kalevantalossa (ent. Kauppaoppilaitos).

Kouluruokailuajat ilmoitetaan ruokailuun osallistuville myöhemmin.OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 1 Kyllä 0 Ei 1

Kommentit on suljettu.