Avoimet työpaikat Kuulutus

Riihimäen kaupunki hakee rakennustarkastajaa vakinaiseen virkaan (haku päättyy 18.1.2019 klo 14)

Rakennusvalvonnan lakisääteisten tehtävien (mm. lupa-asioiden valmistelu ja päätökset, katselmukset, asiakasneuvonta ja ohjaus) lisäksi keskeisenä haasteena on sähköisen lupaohjelman Trimble Locuksen ylläpito ja kehittäminen yhteistyössä pääkäyttäjän kanssa. 

Lähitulevaisuudessa tapahtuva arkiston sähköistäminen ja digitointi sekä mahdollisesti asteittain pilvipalveluihin siirtyminen ovat rakennusvalvonnan keskeisiä haasteita, jotka kuuluvat myös rakennustarkastajan päätehtäviin. 

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai maankäyttö- ja rakennusasetuksen (MRA) 108 §:n siirtymäsäännöksen mukainen tutkinto. Lisäksi edellytetään riittävää kokemusta rakennussuunnittelun ja rakennustyön suoritukseen liittyvissä tehtävissä (MRA 4 §). 

Reipasta oma-aloitteisuutta, itsenäistä päätöksentekokykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja arvostetaan erityisesti. 

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 

Hakemukset tulee jättää Kuntarekryyn (www.kuntarekry.fi) 18.1.2019 klo 14 mennessä. 

Lisätietoja antaa rakennusvalvontapäällikkö Kyösti Piipponen, p. 040 330 4150.

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.