Yleinen

Riihimäen kaupunginjohtaja irtisanoutuu tehtävästään

Kaupunginjohtaja Sami Sulkko on jättänyt irtisanomisilmoituksen 10.9.2020. Riihimäen kaupunginhallitus käsittelee irtisanoutumista ylimääräisessä kokouksessa ensi maanantaina. Sulkko aloitti Riihimäen kaupunginjohtaja vuonna 2016.

”Työrupeama Riihimäen kaupungin palveluksessa on ollut mielenkiintoinen ja monipuolinen. Työntekijöiden ja päättäjien kanssa on ollut upeaa tehdä töitä kaupunkilaisten parhaaksi. Viimeisen neljän vuoden aikana olemme saaneet aikaan tuloksia, jotka hakevat kuntakentässä vertaistaan. On ollut hienoa johtaa näitä muutoksia ja uudistustoimenpiteitä”, Sulkko sanoo.

”Minulle tarjottiin mahdollisuutta, josta en voinut kieltäytyä. Tällaisia tilaisuuksia tulee tuskin koskaan. Tämän ikäisenä minulla on vielä mahdollisuus tehdä kokonaan toisenlainenkin työura. Haluan nähdä, miten oma kokemus ja osaaminen auttavat synnyttämään uutta tulevissa haasteissa ja kuinka niissä pärjään”, Sulkko kertoo.

”Sami on näkyvä ja laajasti tunnettu kaupunginjohtaja. Yleisesti tiedän, että osaavia ihmisiä houkutellaan uusien haasteiden pariin aktiivisesti. Olemme saaneet päätöksiä aikaan hyvällä yhteistyöllä. Samille kiitokset hyvästä ja sujuvasta yhteistyöstä”, Riihimäen kaupunginhallituksen puheenjohtaja Miia Nahkuri sanoo.

Uuden kaupunginjohtajan rekrytointiprosessi käynnistyy kaupunginhallituksen hyväksyttyä Sulkon eroilmoituksen. Kaupunginhallitus nimeää edustajat valintatyöryhmään sekä väliaikaisen viranhoitajan ensi viikolla.

”Uuden kaupunginjohtajan valintaprosessi käynnistetään mahdollisimman pian. Kannustankin jokaista kuntalaista pohtimaan, mistä voisimme saada uuden johtajan moderniin kaupunkiimme”, Nahkuri sanoo.

Lisätietoja: Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Miia Nahkuri, puh. 040 8255 967OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 8 Ei 2 Kyllä 8 Ei 2

Kommentit on suljettu.