Sosiaalipalvelut Yleinen

Riihimäen kaupungin sosiaalipalveluiden palveluohjaus on lisännyt puhelinpalveluaan

Puhelinyhteyden lisäksi palveluohjaukseen voi myös olla yhteydessä sähköpostitse.

• Palveluohjaus p. 019 758 4364, puhelinaika arkisin kello 8-18, viikonloppuisin kello 10-14, muina aikoina voi jättää viestin puhelinvastaajaan

• sähköpostiosoite: palveluneuvonta@riihimaki.fi

Palveluohjauksen lisäksi kaupungin sosiaalipalvelut on avannut uuden Akuutti arkiapu -palvelun 20.3. Akuutti arkiapu -palvelu on tarkoitettu lähtökohtaisesti niille kaupunkilaisille, joilla on vaikeuksia pärjätä itse tai joilla ei ole läheisapua omissa verkostoissaan.

Erityisesti palvelu on tarkoitettu yli 70-vuotiaille tai kaupunkilaisille, jotka ovat karanteenia vastaavissa olosuhteissa. Lisäksi palvelua voivat hyödyntää lapsiperheet ja muut kaupunkilaiset, jotka kokevat arjen pärjäämisen vaikeana.

Palvelunumero palvelee arkisin kello 9–15. Muina aikoina yhteyttä voi ottaa sähköpostitse. Akuutti arkiapu on käytettävissä niissä arjen avun, neuvonnan ja ohjauksen tilanteissa, jotka johtuvat koronavirustilanteesta. Arkiapuun voi soittaa esimerkiksi kun tarvitsee neuvoja ja ohjausta, akuuttia kauppa- tai ruoka-apua tai kun arki alkaa ahdistaa ja kaipaa keskusteluapua.

• Akuutti arkiapu, p. 050 576 1210 (vastuuhenkilö Hannele Mäki), varanumero 019 758 4364
• sähköpostiosoite: akuutti.arkiapu@riihimaki.fiOLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 2 Ei 1 Kyllä 2 Ei 1

Kommentit on suljettu.