Alakoulut Joukkoliikenne Koulut Liikenne ja kadut Lukiot perusopetus Sivistyspalvelut Sosiaalipalvelut Varhaiskasvatus Yläkoulut

Riihimäen kaupungin paikallisliikenne paranee uusilla esteettömillä ja osittain sähköllä toimivilla linja-autoilla

Peltosaaren koulun oppilaiden liikkumista Kalevankadulle on parannettu

Riihimäen paikallisliikenteen uutena liikennöitsijänä 12.8.2019 alkaen aloittaa Lehdon Liikenne Oy. Samalla paikallisliikenteen linja-autot vaihtuvat. Jatkossa kaikki paikallisliikenteen linja-autot ovat matalalattiaisia, joten niihin pääsee esteettömästi kyytiin esimerkiksi rollaattorilla tai lastenvaunuilla. Uudet linja-autot ovat myös aiempaa ympäristöystävällisempiä. Autoista kolme toimii osittain sähköllä ja esimerkiksi pysäkiltä lähtiessä auto voi käyttää liikkeelle lähtöön polttomoottorin sijaan sähkömoottoria.

Riihimäen paikallisliikenteen syksyn uudet aikataulut ovat voimassa 12.8.–31.12.2019. Aikataulujulkaisu on saatavilla sekä sähköisenä että painettuna. Painettua aikataulujulkaisua saa esimerkiksi kirjastosta, sairaalasta, rautatieasemalta, kaupungin asiakaspalvelupiste Tietotuvasta ja paikallisliikenteen linja-autoista.

Aikataulut pysyvät pääasiassa ennallaan, mutta osalle linjoista tulee muutoksia aamun ensimmäisille lähdöille. Aikatauluista on myös pyritty tekemään aiempaa selkeämpiä ja helpommin muistettavia.

Linjalle 1 lisätään kokonaan uusi linja-auto, jonka avulla aamupäivän palvelutaso paranee sekä Pohjankorven että sairaalan suuntiin. Auton aikataulu on suunniteltu siten, että Peltosaaren koulun oppilaat voivat käyttää sitä aamulla kouluun kulkemiseen. Iltapäivällä koulusta kotiinpaluu onnistuu myös linjalla 1.

 

Riihimäen paikallisliikenteen syksyn 2019 aikataulujulkaisu

Lisätietoja Riihimäen joukkoliikenteestäOLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 6 Ei 0 Kyllä 6 Ei 0

Kommentit on suljettu.