Hallinto- ja konsernipalvelut Kulttuuri Kulttuuri ja vapaa-aika Liikunta Nuoriso Sosiaalipalvelut Yleinen

Riihimäen kaupungin avustusten haku alkaa maaliskuussa

Riihimäen kaupungin yhdistysten ja yhteisöjen toimintaan vuodelle 2020 suunnattuja avustuksia voi hakea ajalla 16.3.–30.4. Kaupungin verkkosivuilla julkaistaan avustusten tarkemmat tiedot ennen haun aukeamista.

Ensisijaisesti avustuksia haetaan tänä vuonna sähköisen Avustusverkko.fi-palvelun kautta. Avustusverkko kokoaa yhteen tiedon suomalaisesta seuratoiminnasta ja toimii työkaluna seuratoiminnan avustamisessa. Ajantasaisella ja kattavalla seuratiedolla kohotetaan arvokkaan toiminnan profiilia. Avustusverkon käyttöönoton jälkeen myös oman seuran tietojen hallinta ja ylläpito helpottuu. Avustusverkko pystyy avoimen rajapinnan avulla vastaanottamaan tietoa seuroilla jo olemassa olevista järjestelmistä.

Yhteisöille ja yhdistyksille järjestetään koulutus avustusten hakemisesta keskiviikkona 4.3. kello 17.30–20.00 Kalevantalon auditoriossa. Toivomme kaikkien tuovan mukaan oman koneen, koska koulutus on käytäntöpohjainen. Koulutusta voi seurata myös ilman konetta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Lisätietoja:

Katja Törrönen
hallintopalvelupäällikkö
040 330 4011OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.