Hallinto- ja konsernipalvelut Katu- ja puistoyksikkö Yleinen

Riihimäelle Jukka Jalosen puisto, aukio tai paikka – kansanjuhlalle haussa sopiva ajankohta

Riihimäen kaupunki suunnittelee nimeävänsä jonkin alueen Jukka Jalosen kunniaksi. Kaupunginhallitus velvoitti maanantain kokouksessaan nimistötoimikunnan selvittämään ja tekemään pikaisella aikataululla ehdotuksen siitä, mikä puisto, aukio tai paikka voidaan nimetä riihimäkeläisen jääkiekkovalmentaja Jalosen nimeä kantavaksi paikaksi. Kaupunginhallituksen ensisijainen toive on, että valittava alue olisi keskeinen ja arvokas.

”Jukka Jalonen on maailmanluokan valmentaja, jonka referenssit hakevat vertaistaan. Hän on ilman muuta Riihimäen suuri mies ja tärkeä pr-lähettiläs koko kaupungin näkökulmasta”, Riihimäen kaupunginjohtaja Sami Sulkko sanoo.

Edellisellä kerralla vuonna 2011 Riihimäen kaupunki juhlisti miesten maailmanmestaruuden voittanutta päävalmentaja Jalosta 10 000 euron stipendillä, jonka Jalonen käytti paikallisten nuorten jääkiekkoharrastuksen kehittämiseen.

Lisäksi Riihimäen kaupunginhallitus järjestää avoimen kansanjuhlan riihimäkeläisvalmentajan ja Leijonien MM-kultamitalin kunniaksi. Juhlan ajankohta selviää myöhemmin.

Lisätietoja:
Kaupunginjohtaja Sami Sulkko, Riihimäen kaupunki, puh. 019 758 4010OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 1 Kyllä 1 Ei 1

Kommentit on suljettu.