Kirjasto Kulttuuri ja vapaa-aika Liikunta

Riihimäelle aukeaa maanantaina 10.8. liikuntavälinelainaamo

Riihimäen kaupunginkirjastossa sijaitsevasta liikuntavälinelainaamosta voi lainata liikuntavälineitä 10.8.2020 alkaen kirjastokortilla kirjaston palveluaikoina. Liikuntavälinelainaamo on toteutettu Riihimäen kaupungin liikunta- ja hyvinvointikeskuksen sekä Riihimäen kaupunginkirjaston yhteistyönä.

Riihimäen liikunta- ja hyvinvointikeskuksen Liikkuva Riihimäki -hanke on hankkinut liikuntavälinelainaamoon erilaisia liikkumaan aktivoivia välineitä hankkeelle veikkausvoittovaroista myönnetyllä valtionavustuksella. Liikuntavälinelainaamosta löytyy esim. frisbeegolfkiekkoja, keppihevosia, jonglöörausvälineitä, sulkapallomailoja sekä liikunnallisia lautapelejä. Myöhemmin lainaamoon on tulossa lainattavaksi mm. kehonhuoltoon liittyvää välineistöä.

Välineiden laina-aika on 14 vrk ja myöhästymismaksu on kirjaston voimassaolevan maksuhinnaston mukainen. Rikkoutuneesta tai kadonneesta välineestä peritään välineen hankintahinnan mukainen korvaus. Liikuntavälineet tulee palauttaa kuivina ja puhdistettuina kirjaston palveluaikoina. Riihimäen kaupunginkirjasto ei lainaa liikuntavälineitä seutulainoiksi eikä liikuntavälineiden lainoja voi uusia. Liikuntavälinelainaamon valikoimaan voit tutustua etukäteen osoitteessa www.riihimaki.fi/liikuntavalineiden-lainaus/.



OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 2 Ei 0 Kyllä 2 Ei 0

Kommentit on suljettu.