Viestintä

Riihimäellä kuvataan Tuotantoyhtiö Hihhihhiin draamasarjaa

Riihimäellä kuvataan erilaisissa paikoissa tänä syksynä osa kymmenosaista draamasarjaa. Yksi paikoista on vanha kaupungintalo. Kuvaukset ovat osa Riihimäen kaupungin ja Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy:n tekemää yhteistyötä.

”Riihimäki taipuu moneen. Meidän sijainti on erinomainen, täältä löytyy vahvaa kulttuuriosaamista ja hienoja paikkoja. On ollut ilo auttaa tuotantoyhtiötä avustajien ja kuvauspaikkojen haussa. On hienoa, että Riihimäki saa yhteistyön ansiosta valtakunnallista näkyvyyttä”, Riihimäen viestintä- ja markkinointipäällikkö Mia Miettinen sanoo.

1970-luvun seuramatkailusta ja matkailukeisari Kalevi Keihäsestä kertovaa draamasarjaa kuvataan Riihimäen lisäksi myös Helsingissä ja Turkissa.

”Kuvaamme Riihimäellä mm. vanhassa kaupungintalossa. Rakennus taipuu hienosti useammaksikin eri kuvauspaikaksi”, Tuotantoyhtiö Hihhihhiin vastaava tuottaja Pia Winter sanoo.

Suomen eturivin näyttelijöiden tähdittämä Keihäsmatkat-sarja nähdään Ruudussa keväällä 2020. Keihäsmatkat-sarjassa legendaarisen Kalevi Keihäsen roolissa nähdään Janne Kataja. Sarjan muissa rooleissa nähdään muun muassa Jenni Banerjee, Aku Hirviniemi, Hannele Lauri, Taisto Oksanen, Martti Suosalo, Anna-Leena Sipilä, Ilkka Heiskanen ja Niina Lahtinen. Myös Janne Katajan pikkusisko Janika Terho nähdään sarjassa.

Keihäsmatkat-sarjan tuottaa Nelonen Medialle Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy.

Sarjan ohjaa Jäppi Savolainen ja kuvauksesta vastaa Heikki Färm.

Käsikirjoittajina ovat toimineet Outi Keskevaari ja Lari Seppälä.

 

Lisätietoja:

Viestintä- ja markkinointipäällikkö Mia Miettinen, Riihimäen kaupunki, puh: 040 489 6005

Vastaava tuottaja Pia Winter, Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy, puh: 050 585 9030

Kuva: Nelonen.fi

,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 4 Ei 0 Kyllä 4 Ei 0

Kommentit on suljettu.