Yleinen

Riihimäellä ensimmäiset RixuRaxa -messut marraskuussa

Riihimäellä järjestetään marraskuussa 2019 ensimmäiset RiXuRaxa -messut. Kaksipäiväiset rakentamisen, asumisen ja remontoinnin erikoismessut pidetään 2.–3. marraskuuta uudessa Cocks -hallissa. Tapahtuman  järjestää Riihimäen Messut Oy. Idea messuista syntyi yhteistyössä Riihimäen kaupungin kanssa.

”Tapahtuma houkuttelee kävijöitä muuttamaan ja rakentamaan Riihimäelle ja lähikuntiin sekä tarjoaa alueella jo asuville tuotteet ja palvelut oman kodin remontointiin ja kotona viihtymiseen”, Riihimäen Messujen toimitusjohtaja Ninni Manninen kertoo.

Tapahtuman myynti on jo alkanut. Tähän mennessä hallista on varattu reilu kolmannes. Tarkempi näytteilleasettajalista ja ohjelma julkaistaan myöhemmin keväällä. Tapahtuman nettisivut aukeavat helmikuun aikana.

Riihimäen Messut Oy järjestää Riihimäellä Kansainvälisiä Erämessuja. Erämessut järjestetään joka toinen vuosi ja niihin tutustuu noin 40 000 kävijää. RixuRaxa on Messujen uusi aluevaltaus. Tätä ennen Riihimäen Messut on järjestänyt Erämessuja, Piha -messuja sekä ekomessuja (Kierrätys, Ekoteho ja Kestävä).

 

Lisätietoja:

Ninni Manninen, toimitusjohtaja, Riihimäen Messut, ninni.manninen@riihimaenmessut.fi, puh: 050 362 6051

 

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.