Kierrätyskeskus Kulttuuri ja vapaa-aika Reilu kauppa Yleinen Ympäristö

Reilun kaupan viikon teemana on arvokas työ

Reilun kaupan viikkoa vietetään 23.10.-29.10.2017. Reilun kaupan viikon teemana on arvokas työ. Reilulla kaupalla tavoitellaan maailmaa, jossa kehitysmaiden viljelijöillä ja työntekijöillä on mahdollisuus turvattuun ja kestävään toimeentuloon sekä mahdollisuus päättää itse omasta tulevaisuudestaan. Reilu kauppa tähtää köyhyyden vähentämiseen kaupan avulla.

Reilun kaupan järjestelmässä maksetaan viljelijälle takuuhinta, joka on viljelijälle turvaverkko maailmanmarkkinahintojen heilahteluja vastaan. Suurtilojen työntekijät saavat vähintään lakien mukaista ja asteittain nousevaa palkkaa, asialliset työolot ja oikeuden liittyä ammattiyhdistykseen.

Riihimäki Reilun kaupan kaupunki -video julkaistaan 24.10.

Riihimäellä julkaistaan Reilun kaupan viikolla Riihimäki Reilun kaupan kaupunki -video, jossa Reilut banaanit seikkailevat Riihimäellä ja tutkivat, löytyykö Riihimäeltä jotain Reilua. Videon trailerin voi katsoa tästä linkistä: https://dreambroker.com/channel/d04knq3d/ynupkfox

Videon tarkoituksena on lisätä positiivisella tavalla riihimäkeläisten tietoisuutta siitä, että kotikaupunkimme on Reilun kaupan kaupunki. Lisäksi tavoitteena on huumorin kautta kannustaa tekemään vastuullisia valintoja osana arkea. Riihimäki Reilun kaupan kaupunki -video julkaistaan tiistaina 24.10.2017 klo 18 Riihimäen kaupunginmuseolla. Kaikille avoimessa tilaisuudessa on tarjolla myös tietoa Reilusta kaupasta ja Reilun kaupan kaupungeista, sekä Reilua kahvia ja teetä.

Lisää tietoa Reilusta kaupasta löytyy osoitteesta www.reilukauppa.fi


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0

Kommentit on suljettu.