Reilun kaupan kukkia
Kuva Mirva Helenius

Tee reiluja valintoja

Reilu kauppa tarjoaa kuluttajalle mahdollisuuden osallistua globaalin köyhyyden vähentämiseen ja vaikuttaa myönteisesti kehitysmaiden ihmisten elämään tekemällä jokapäiväisiä ja yksinkertaisia valintoja. Tällä hetkellä Suomessa on saatavilla jo yli 1 800 erilaista Reilu kauppa -sertifioitua tuotetta. Reiluista tuotteista löytyy mm. kahvia, teetä, sokeria, hunajaa, hedelmiä, kaakaota, suklaata, viiniä, kukkia ja puuvillaa.

Reilu kauppa työpaikalla ja järjestössä

Työpaikat ja järjestöt voivat osallistua reilun kaupan edistämiseen mm. valitsemalla kahvitauoille ja tilaisuuksiin reiluja tuotteita, kuten reilua kahvia, teetä, sokeria ja hunajaa. Työpaikat ja järjestöt voivat myös osallistua vuosittain reilun kaupan viikolle lokakuussa sekä muihin reilun kaupan tapahtumiin.

Lisätietoa Reilun kaupan sivuilta, reilukauppa.fi.

Tule mukaan Riihimäen reilun kaupan kaupunki -edistämistyöryhmään

Riihimäellä toimii Reilun kaupan kaupunki -edistämistyöryhmä, joka pyrkii jakamaan tietoa reilusta kaupasta ja innostamaan uusia toimijoita reilun kaupan edistäjiksi. Lisäksi työryhmä seuraa, että arvonimeen vaaditut kriteerit täyttyvät.

Jos haluat ilmoittaa yhteisösi mukaan edistämisryhmän toimintaan, ota yhteyttä Riihimäen kaupungin ympäristöasiantuntijaan, p. 019 758 4162.

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 1 Kyllä 0 Ei 1