Asuminen ja rakentaminen Kaavoitus Katu- ja puistoyksikkö

Rakennetun ympäristön työpaja 14.3.2017

Riihimäen kaupunkiympäristö on runsas: pienessä kaupungissa on ajallisia kerrostumia, jotka kertovat tarinaa kulttuurin, teollisuuden, rautateiden ja asukkaiden muokkaamasta kaupungista. Veturitallit ja Rautatienpuisto, Lasimuseo, Hämeenkadun funkkistalot, jälleenrakennuskauden omakotialueet – Riihimäellä on paljon arvokkaita rakennetun ympäristön kokonaisuuksia. Miten kaupunkia edelleen rakentavissa suunnitelmissa tulisi huomioida tämä rikkaus? Mitkä olisivat Riihimäen erityispiirteet, joilla erottua? Tule työpajaan keskustelemaan Riihimäen rakennetusta ympäristöstä sekä kehittämisen mahdollisuuksista kaupunkimme voimavaroja hyödyntäen.

Kaikille kaupunkilaisille avoin työpaja pidetään tiistaina 14.3.2017 klo 18-20 Riihimäen taidemuseossa (Temppelikatu 8, Riihimäki). Karttojen ja kuvien äärellä kootaan riihimäkeläisten näkemyksiä siitä, millainen olisi tulevaisuuden Riihimäki. Lapsille on samassa yhteydessä oma, ohjattu työpajansa, joten osallistua voi koko perheen voimin. Työpajaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Työpajan järjestävät yhteistyössä Riihimäen kaupungin kaavoitusyksikkö ja Riihimäen taidemuseo. Työpaja liittyy Riihimäen ensimmäiseen rakennetun ympäristön ohjelmaan, jota kaupunki on eri hallintokuntien yhteistyönä parhaillaan laatimassa. Lisätietoja Riihimäen kaupungin kaavoitusyksikön verkkosivuilta.

Tervetuloa!OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0

Kommentit on suljettu.