Avoimet työpaikat Kuulutus

Psykososiaalisten palvelujen palveluesimies (haku päättyy 3.2.2020 klo 8)

Tule kanssamme kehittämään lapsiperheiden palveluita Riihimäelle!

Riihimäen kaupungin Sosiaali- ja terveystoimialan yksi vastuualueista on Perhe- ja sosiaalipalvelut. Vastuualue jakautuu neljään palvelualueeseen, jotka ovat Perhesosiaalityö, Lasten psykososiaaliset palvelut ja Mäkikujan perhetukikeskus sekä Aikuissosiaalityö. Haemme innostuneeseen joukkoomme uutta esimiestä.

Palveluesimiehen tehtävänä on suunnitella, johtaa, arvioida ja kehittää oman palvelualueensa toimintaa, taloutta, vaikuttavuutta sekä laatua. Psykososiaalisiin palveluihin kuuluvat perhetyö, perhe- ja kasvatusneuvonta ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelut sekä erilaiset perheiden kuntouttavat työmuodot. Henkilöstö koostuu 25:stä sosiaali- ja terveysalan osaavasta työntekijästä. Työryhmään kuuluu myös vastaava psykologi.

Riihimäen kaupungilla on monialaiset ja kattavat lapsiperheiden palvelut, jotka ovat organisoitu verkostomaisen Perhekeskuksen kautta. Työn tukena ovat erilaiset maakunnalliset kehittämishankkeet. Kehittämishankkeisiin liittyvät monipuoliset näyttöön perustuvien menetelmien koulutukset.

Työn tukena ovat johtoryhmätyöskentely, esimiehen tuki sekä työnohjaus ja työntekijöillä on mahdollisuus osallistua perustehtäväänsä tukeviin koulutuksiin. Tarjoamme työn innovatiivisessa ja kehittämismyönteisessä työyhteisössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi yliopistossa suoritettu korkeakoulututkinto sekä riittävä johtamistaito. Lisäksi edellytämme työkokemusta lastensuojelusta ja/tai lapsiperheiden palveluista.

Eduksi katsomme kokemuksen muutosjohtamisesta. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä verkostojen kanssa työskentelyyn. Työ alkaa sopimuksen mukaan tai maaliskuussa 2020.

Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Haku päättyy 3.2.2020 klo 8. Ryhmähaastattelu pidetään ke 5.2. ja yksilöhaastattelut ma 10.2.

Lisätietoja antaa Perhe- ja sosiaalipalveluiden palvelupäällikkö Marjo Mutanen puh. 050 563 3944 tai marjo.mutanen@riihimaki.fi

Hakemukset www.kuntarekry.fi kautta. Mahdolliset paperihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi/Riitta Lähteenmäki, PL 125, 11101 Riihimäki.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.